SPAVAC Űrtechnológiai keringési ellenőrző rendszer szakterület | Orvos Ajánló
Rendben Szolgáltatásunk igénybevételével, honlapunk böngészésével Ön beleegyezik a sütik (Cookie) használatába. További részletek az Adatvédelmi irányelveink oldalunkon.

Szakorvos Ajánló

SPAVAC Űrtechnológiai keringési ellenőrző rendszer

Egyedülálló pulzusdiagnosztikai műszer, amit SPAVAC rendszernek (űrtechnológia keringési ellenőrző rendszernek) hívunk, amellyel egy megfelelő szoftver program segítségének köszönhetően számítógépes adatokkal tették nyilánvalóvá a Földtől távol lévő asztronauták egészségügyi adatait. Az manapság már talán senkit nem lep meg, hogy a magas szintű élsport bátran veszi igénybe a világ vezető gazdaságainak tudományos kutatásait, és mint ilyen, az űrkutatás során tesztelt extrém viszonyokra kifejlesztett műszerek és berendezések, újítások és eljárások hamar beszivárognak a Földön is csúcsteljesítőknek számító körökbe.
Ez a különleges berendezés, egy rövid, alig néhány perces vizsgálat és az azt követő elemző beszélgetés során közel harminc féle adatot szolgáltat a szervezet erő és idegi állapotáról, az izmok és az idegrendszer közötti kapcsolatról, pihentségről és fáradtságról, regenerációról és optimális teljesítőképességről.

A SPAVAC Űrtechnológiai keringési ellenőrző rendszer a Diagnosztika részterülete.

Orvos/klinika ajánló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs orvos/klinika.

  •  

Olvasnivaló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs olvasnivaló.

  •  


Orvosok és klinikák csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]

MR Vizsgálat
Gerinc - 3 régió natív MR vizsgálata
A vizsgálatra kérjük, 10-15 perccel hamarabb érkezzen az adminisztráció miatt! Előzményeket és személyes okmányokat kérjük, hozza magával! Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a vizsgálat díja a szükséges egyéb vizsgálatok elvégzésének árával módosulhat! A vizsgálat feltételei: Mágnesezhető fém és pacemaker nem lehet a testben! A testsúly nem haladhatja meg a 200 kg-ot! Kontrasztanyag beadása esetén: Vesefunkciós labor vizsgálat szükséges (kreatinin 10-145, karbamid 2,8-7,2, GFR 60 felett megfelelő). A vizsgálat előtt 6 órával kérjük, ne étkezzen és csak szénsavmentes vizet lehet fogyasztani! Ha nehezen, vagy csak segítséggel mozog, kérjük, hogy hozza magával kísérőjét, aki a vizsgálat ideje alatt segíti Önt. Felhívjuk a figyelmét, hogy a kiválasztott vizsgálatot (testrész, kontraszt) a radiológus minden esetben a beteggel egyeztetve felülbírálhatja. Ennek megfelelően az ár változhat.
Ár: 137900 Ft
Kód: PH-23-72
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
Debrecen
Csomag azonosító
AV-54-53
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
85.900 Ft
Időpontot kérek