Nyirokmasszázs szakterület | Orvos Ajánló
Rendben Szolgáltatásunk igénybevételével, honlapunk böngészésével Ön beleegyezik a sütik (Cookie) használatába. További részletek az Adatvédelmi irányelveink oldalunkon.

Szakorvos Ajánló

Nyirokmasszázs

GÉPI NYOMÁSHULLÁM KEZELÉS

A kezelő készülék mandzsettái a karokat, lábakat, és a csípőt teljes hosszában fedik. A mandzsetták - a steppelt anyaghoz hasonlóan- rekeszekből állnak, szelepekkel és kábelekkel kapcsolódnak a készülékhez. A hullámmozgást a szelepekhez kapcsolódó kompresszor biztosítja, melynek következtében a fölösleges folyadék eltávozik a kezelt helyekről.
A nyomásterápia elősegíti a szövet közötti folyadék és a visszamaradt méreganyagok újbóli felszívódását, elősegítve a kiválasztó-szervrendszeren keresztüli kiürülést.
Egyben fájdalomcsillapító és relaxációs hatást is gyakorol az idegrostok összehúzódását eredményező ödéma felszívásával/megszűnésével.
Javallatok: tartós ülőmunkát végzők és sokat utazók részére /elnehezült lábak, ill. fáradt lábak, ödéma, folyadék-visszatartás, visszértágulat, nyirok- és vénás ödéma, műtét utáni ödémák, sportsérülések után, cellulitis, bőr rugalmasságának visszaállítása szülés után, izomsorvadás, fogyás, méregtelenítés elősegítése, székrekedés.

A Nyirokmasszázs a Kezelések, vizsgálatok részterülete.

Csomag ajánló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs orvosi csomag.

  •  

Orvos/klinika ajánló

Olvasnivaló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs olvasnivaló.

  •  


Orvosok és klinikák csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]