MEIK Mell-állapotvizsgálat szakterület | Orvos Ajánló
Rendben Szolgáltatásunk igénybevételével, honlapunk böngészésével Ön beleegyezik a sütik (Cookie) használatába. További részletek az Adatvédelmi irányelveink oldalunkon.

Szakorvos Ajánló

MEIK Mell-állapotvizsgálat

Az emlő állapotának felmérésére alkalmas, komputeres mammograph .
A gép érzékeli a szövetek elektromos áramvezető képességét, a következő módon: egy henger alakú előre benedvesített kétszekciós elektróda kerül a páciens kezében elhelyezésre, majd ezután szintén benedvesítésre kerülnek az emlő valamint a műszer lapján lévő elektródák. Ezeket az elektródákat fogja az orvos érintkeztetni az emlő felületével, oly módon, hogy a lehető legtöbb elektróda kontaktusba kerüljön a bőr felületével, majd egy rövid ideig ráhelyezi az emlőre. Ez alatt a számítógép monitorján megjelenik az érintkeztetett felületeknek a térképe. Ez alapján tudja az orvos megállapítani, hogy hol lehetségesek az esetleges elváltozások. A vizsgálat teljesen fájdalom és sugárterheléstől mentes, így kismamák is nyugodtan igénybe vehetik valamint olyan páciensek is, akiknél implantátum beültetése történt korábban.
A vizsgálat azonnali eredményt ad, amit a páciens az orvos által kiállított dokumentumként fog megkapni.

A MEIK Mell-állapotvizsgálat a Diagnosztika részterülete.

Orvos/klinika ajánló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs orvos/klinika.

  •  

Olvasnivaló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs olvasnivaló.

  •  


Orvosok és klinikák csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]

MR Vizsgálat
Gerinc - 3 régió natív MR vizsgálata
A vizsgálatra kérjük, 10-15 perccel hamarabb érkezzen az adminisztráció miatt! Előzményeket és személyes okmányokat kérjük, hozza magával! Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a vizsgálat díja a szükséges egyéb vizsgálatok elvégzésének árával módosulhat! A vizsgálat feltételei: Mágnesezhető fém és pacemaker nem lehet a testben! A testsúly nem haladhatja meg a 200 kg-ot! Kontrasztanyag beadása esetén: Vesefunkciós labor vizsgálat szükséges (kreatinin 10-145, karbamid 2,8-7,2, GFR 60 felett megfelelő). A vizsgálat előtt 6 órával kérjük, ne étkezzen és csak szénsavmentes vizet lehet fogyasztani! Ha nehezen, vagy csak segítséggel mozog, kérjük, hogy hozza magával kísérőjét, aki a vizsgálat ideje alatt segíti Önt. Felhívjuk a figyelmét, hogy a kiválasztott vizsgálatot (testrész, kontraszt) a radiológus minden esetben a beteggel egyeztetve felülbírálhatja. Ennek megfelelően az ár változhat.
Ár: 137900 Ft
Kód: PH-23-72
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
Debrecen
Csomag azonosító
AV-54-53
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
85.900 Ft
Időpontot kérek