EIS-vizsgálat (Elektroszomatográf) szakterület | Orvos Ajánló
Rendben Szolgáltatásunk igénybevételével, honlapunk böngészésével Ön beleegyezik a sütik (Cookie) használatába. További részletek az Adatvédelmi irányelveink oldalunkon.

Szakorvos Ajánló

EIS-vizsgálat   (Elektroszomatográf)

Az EIS (elektroszomatográf) egy újfajta, korszerű vizsgálómódszer.
Igen jól használható kiegészítése az ismert klinikai módszereknek (pl. vérvétel), mivel segítségével olyan eltéréseket, állapotokat is észlelhetünk, amelyeket a hagyományos vizsgálatokkal nem tudunk kimutatni.
Az EIS rendszerrel a szervezet és az egyes szervek működési állapotát vizsgáljuk. Látványos, háromdimenziós ábrákon jeleníti meg az egyes szervek működészavarait, valamint utal a molekula-szintű eltérésre is (pl. a koleszterin-, a vércukor és hormoneltérések, az elsavasodás, stb.).

A vizsgálat egyidejűleg 70 klinikai paraméter elemzését végzi el! A mérés néhány percet vesz igénybe, fájdalommentes, kényelmesen, könnyen elvégezhető, és azonnal értékelhető eredményt ad.

Az EIS magyarázatot adhat olyan tüntek, panaszok hátteréről, amelyek még nem érik el a kimutatható betegség határát, ezért az orvosi vizsgálatok esetleg nem vezetnek diagnózishoz.

Az EIS-vizsgálat segít kideríteni, hogy

elsavasodott vagy lúgos-e a szervezete?
milyen állapotban van a vérkeringése, a szíve, az érrendszere?
egyensúlyban van-e a hormonrendszere,
feltételezhetően jók-e a laborértékei?
van-e gyulladás a szervezetében?
mekkorák az energiatartalékai, van-e hajlama fertőzésekre?
milyen állapotban van a gerincoszlopa?
hajlamos-e esetleg csontritkulása?

Az EIS-vizsgálat a Diagnosztika részterülete.

Csomag ajánló

Orvos/klinika ajánló

Olvasnivaló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs olvasnivaló.

  •  


Orvosok és klinikák csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]

MR Vizsgálat
Gerinc - 3 régió natív MR vizsgálata
A vizsgálatra kérjük, 10-15 perccel hamarabb érkezzen az adminisztráció miatt! Előzményeket és személyes okmányokat kérjük, hozza magával! Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a vizsgálat díja a szükséges egyéb vizsgálatok elvégzésének árával módosulhat! A vizsgálat feltételei: Mágnesezhető fém és pacemaker nem lehet a testben! A testsúly nem haladhatja meg a 200 kg-ot! Kontrasztanyag beadása esetén: Vesefunkciós labor vizsgálat szükséges (kreatinin 10-145, karbamid 2,8-7,2, GFR 60 felett megfelelő). A vizsgálat előtt 6 órával kérjük, ne étkezzen és csak szénsavmentes vizet lehet fogyasztani! Ha nehezen, vagy csak segítséggel mozog, kérjük, hogy hozza magával kísérőjét, aki a vizsgálat ideje alatt segíti Önt. Felhívjuk a figyelmét, hogy a kiválasztott vizsgálatot (testrész, kontraszt) a radiológus minden esetben a beteggel egyeztetve felülbírálhatja. Ennek megfelelően az ár változhat.
Ár: 137900 Ft
Kód: PH-23-72
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
Debrecen
Csomag azonosító
AV-54-53
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
85.900 Ft
Időpontot kérek