ANESA vizsgálat szakterület | Orvos Ajánló
Rendben Szolgáltatásunk igénybevételével, honlapunk böngészésével Ön beleegyezik a sütik (Cookie) használatába. További részletek az Adatvédelmi irányelveink oldalunkon.

Szakorvos Ajánló

ANESA vizsgálat

Teljes vérkép meghatározására szolgáló készülék.
A folyamat attól különbözik egy hagyományos vérvételi vizsgálattól, hogy nincs szükség tű használatára ahhoz, hogy a vérmintából megállapítsuk és felmérjük a páciens egészségi állapotát. A vizsgálat ugyanis érzékelők segítségével történik.
A készülék 5 speciális érzékelővel rendelkezik, melyeket a test 5 olyan élettanilag aktív pontjára helyezünk, mely pontok pontosan ilyen tájékozódási mérésre szolgálnak, ezek a következők: jobb és bal nyaki artéria, jobb és bal hónalj, illetve a köldök. Ezután elindításra kerül a gép és az érzékelők által a test 5 pontján mért hőmérsékleti eredményeket egy speciális számítógép program elemzi ki, majd az így kapott mérési eredményeket az analizátor (elemző program) továbbítja a számítógépre, ahonnan is magát a kapott eredményt a gép kinyomtatja és az orvos kiértékeli.
Mivel a vizsgálat során nincs szükség tű használatára, ezért maga a vizsgálat teljesen fájdalommentes, rövid időt vesz igénybe, körülbelül 5-6 percet.
Egyik nagy előnye még, hogy képes felismerni a még korai szakaszában lévő betegségeket, illetve azoknak okait. Így az orvosnak is nagy segítséget nyújt a megfelelő terápia felállításában.

Az ANESA vizsgálat a Diagnosztika részterülete.

Csomag ajánló

Orvos/klinika ajánló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs orvos/klinika.

  •  

Olvasnivaló

  •  

    Ehhez a szakterülethez nincs olvasnivaló.

  •  


Orvosok és klinikák csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]

MR Vizsgálat
Gerinc - 3 régió natív MR vizsgálata
A vizsgálatra kérjük, 10-15 perccel hamarabb érkezzen az adminisztráció miatt! Előzményeket és személyes okmányokat kérjük, hozza magával! Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a vizsgálat díja a szükséges egyéb vizsgálatok elvégzésének árával módosulhat! A vizsgálat feltételei: Mágnesezhető fém és pacemaker nem lehet a testben! A testsúly nem haladhatja meg a 200 kg-ot! Kontrasztanyag beadása esetén: Vesefunkciós labor vizsgálat szükséges (kreatinin 10-145, karbamid 2,8-7,2, GFR 60 felett megfelelő). A vizsgálat előtt 6 órával kérjük, ne étkezzen és csak szénsavmentes vizet lehet fogyasztani! Ha nehezen, vagy csak segítséggel mozog, kérjük, hogy hozza magával kísérőjét, aki a vizsgálat ideje alatt segíti Önt. Felhívjuk a figyelmét, hogy a kiválasztott vizsgálatot (testrész, kontraszt) a radiológus minden esetben a beteggel egyeztetve felülbírálhatja. Ennek megfelelően az ár változhat.
Ár: 137900 Ft
Kód: PH-23-72
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
Debrecen
Csomag azonosító
AV-54-53
Debreceni Egyetem Radiológiai Klinika
85.900 Ft
Időpontot kérek