MeDoc Cézár Egészségközpont | Premium Health Concepts | Orvos Ajánló
Rendben Szolgáltatásunk igénybevételével, honlapunk böngészésével Ön beleegyezik a sütik (Cookie) használatába. További részletek az Adatvédelmi irányelveink oldalunkon.

MeDoc Cézár Egészségközpont: Premium Health Concepts


Már mindent megpróbált, hogy a plusz kilóit eltüntesse?

Nyerje vissza vonalait a Premium Health Concepts fogyókúrás programmal!

Látható eredmény már az első hónap után – jojó effektus nélkül!

A Premium Health Concepts megalapozott tudományos felismeréseken alapul és hozzásegíti Önt a tartós súlycsökkenéshez.
Az egészséges súlycsökkenés a köztes étkezések elhagyása által létrejövő, aktív zsírégetésen alapszik. Bevált étrend-kiegészítőnknek és dietetikusunk útmutatásnak köszönhetően nem lép fel a jojó-effektus.
A Premium diétás módszerrel elsősorban a testzsír épül le, és megmarad az izomzat! A kiegyensúlyozott táplálkozásnak köszönhetően, a folyamatos fogyás ellenére, Ön fitt marad. A cél az, hogy Önnek öröme teljék a tartós fogyásban és az egészséges életvitelben!

A Premium program 4 eleme:

Tanácsadás - Táplálkozás - Mérés - Mozgás

TANÁCSADÁS

A dietetikus folyamatos közreműködésnek és a Premium Health résztvevők lendületének köszönhetően a céljait hatékonyabban, és mindenekelőtt egészségesebben éri el. A kompetens felvilágosítás a zsírégetésről, az izomtömegről, az anyagcserének a fogyással kapcsolatos összefüggéseiről, valamint az információcsere Ön és Egészségközpontunk dietetikusa között, meggyorsítják az Ön fogyási folyamatát.

A tanácsadás értékes tudnivalókat tartalmaz az étkezésről, a szokásairól, mozgásról és a bio-impedancia-mérésről. Ezen kívül, a találkozások arra szolgálnak, hogy a haladást és új táplálkozással kapcsolatos tapasztalatait megbeszéljék, gyakorlati tippeket és tanácsokat kapjanak a mindennapokra valamint, hogy megbirkózzanak a nehéz helyzetekkel, vagy akár visszaesésekkel.

A tanácsadások időpontját közösen a dietetikusával állapítják meg.
PREMIUM KALAUZZAL segítünk Önnek, hogy otthon is átolvashatja a dietetikusa által adott információkat, készíthessen magának táplálkozási, mozgási, éhség-naplókat, megtalálja a PREMIUM termékeket és finom recepteket. Mérési eredményeit befűzheti a PREMIUM KALAUZ mappába, megőrizheti sikernaplóit!

TÁPLÁLKOZÁS

Az Ön táplálkozási szokásait a dietetikus segítségével úgy alakítja, hogy célsúlyát elérje és – hosszú távon megtartsa. A jó étrend-kiegészítőket a legújabb táplálkozástudományi
ismeretek alapján állították elő, és speciális összetételüknek köszönhetően lehetővé teszik az egészséges, tartós fogyást.
A PREMIUM diétát évtizedeken keresztül dolgozták ki, és tökéletesítették. A Premium Health-szakemberek segítenek Önnek, hogy a táplálkozási piramis elve alapján össze tudja állítani kiegyensúlyozott étrendjét.

A Premium Health termékpaletta kedvelt ízeket kínál, és egyúttal gondoskodik a változatosságról a saját kezűleg elkészített étkezésekkel.

A PREMIUM táplálkozás 4 működési fázisból áll:

Alkalmazkodási fázis:

A PREMIUM diéta első két napján Ön naponta 5-ször egy táplálékhelyettesítőt fogyaszt: a PREMIUM Go-t. Ez a két nap jelentősen elindítja és meggyorsítja a fogyást. Az éhezés elkerülése érdekében a Premium Go-t 5-ször naponta - kb. 2,5-3 óránként - az előírt adagban kell elfogyasztani. Ez az egyetlen kivétel a 3-étkezés-elve alól.

Zsírégetési fázis:

A harmadik naptól egyszer naponta fogyaszthat egy Ön által kiválasztott ebédet. Az Ön alapanyagcseréjétől függően jelentős zsírtömeget bont le napról napra. Ennek a fázisnak az időtartama egyénileg az Ön elérni kívánt súlyához igazodik, amelyet közösen határoznak meg az Ön Prémium dietetikusával. Ebben a fázisban naponta két étkezést helyettesít Premium Regular termékekkel, egy étkezést pedig a táplálkozási piramisnak megfelelően állít össze.

Ellenőrzési fázis:

Amikor már nincs sok hátra a célsúly eléréséig, átállhat napi két normál étkezésre. Már csak esténként fogyasztja a PREMIUM Regular termékeket és továbbra is felkeresi az PREMIUM szakértőjét mérésre és személyes tanácsadásra.

Jó közérzet fázis:

A jó közérzet fázisba akkor kerül, ha már haladó PREMIUM Health résztvevőként a sikeres táplálkozás átállításnál tart. Ettől a pillanattól kezdve már nagyobb saját felelősséggel bír. Már tudja, hogyan kell helyesen táplálkoznia, és mostantól mind a három étkezést saját felelősségére készítheti el. Természetesen a jó közérzet fázisban is kap tanácsokat dietetikusunktól, hogy a súlyát tartósan megőrizhesse.


MÉRÉS

A szakszerű és részletes ellenőrzést a testösszetétel mérésére szolgáló műszer, a testimpedanciamérő műszer biztosítja. Ennek a berendezésnek az újonnan kifejlesztett
szoftvere lehetővé teszi, hogy Ön a fogyási folyamatát nagyon egyszerűen figyelemmel kísérje. Pontosan és folyamatosan méri és kiértékeli a súlycsökkenést, az izmai állapotát, a szervezetben lévő vizet, valamint a testzsír csökkenését.
Így egy pillantással felmérheti a fogyási folyamat sikerét és testösszetételének változását. Ez lehetővé teszi az optimális étkezésre vonatkozó tanácsadást és a szemléltetésen keresztül a további ösztönzést.

MOZGÁS

Arra szeretnénk ösztönözni, hogy megtalálja a természetes egyensúlyt a természetes mozgás, és az optimális táplálkozás között. Tippeket adunk Önnek a mozgás és a sport
területén, hogy kitartó, erős és fitt legyen.
Ilyen például a Nordic Walking, amely energiát ad és növeli a kitartási képességet, egyúttal pedig elősegíti a jó közérzetet. A megadott mozgásmennyiségek ellenőrzése által, ösztönzést nyer a kívánt anyagcsere folyamat és zsírégetés. Az izomfelépítéshez szükséges Theraszalagot az edzésre vonatkozó hasznos tippekkel együtt megkapja a kezdőcsomag részeként.A „Kezdő” csomag tartalma:

 

 • dietetikusi szaktanácsadás 2 alkalommal
 • egy hónapra elegendő PREMIUM Health termék, amely mellett csupán egy „normál” étkezésre lesz szüksége a 3. naptól
 • Theraszalag az izomfelépítéshez + tippek az edzéshez
 • PREMIUM KALAUZ mappa

 

 

A "Kezdő Extra Figyelem" csomag,
amely a "Kezdő" csomagon felül előzetes szakorvosi vizsgálatot és tanácsadást is tartalmaz az alábbiak szerint.

 

 • fizikális vizsgálat, BMI-meghatározás
 • nyugalmi EKG
 • vérnyomásmérés elhízással összefüggő laboratóriumi vizsgálatok (vérzsírok, máj- és vesefunkció)
 • szív- és érrendszeri rizikó megállapítása
 • belgyógyászati, kardiológiai vélemény és javaslat
 • gyógyszer- és életmód-tanácsadás.

 

 

Csoportos fogyás még kedvezőbb áron! 3-5 fős csoport esetén 10% kedvezményt adunk! Hozza el párját, barátját vagy ismerősét is, és fogyjanak együtt még hatékonyabban!

A Premium Health Concepts program cukorbetegek és laktózérzékeny betegek számára kizárólag előzetes konzultáció eredményének függvényében vehető igénybe!

 


Forrás: http://medocklinika.hu/szolgaltatasaink/premium-health-concepts/

MeDoc Cézár Egészségközpont csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]

Reumatológia
Hyaluronsavas ízületi injekció - reumatológia
Reumatológia

 • Hyaluronsavas ízületi injekció
MeDoc Cézár Egészségközpont
Budapest, XIII. ker.
Csomag azonosító
PJ-53-82
MeDoc Cézár Egészségközpont
35.000 Ft
Időpontot kérek
Gasztroenterológia
Gasztroenterológiai szakorvosi vizsgálat hasi és kismedencei ...
Gasztroenterológia

 • Gasztroenterológiai szakorvosi vizsgálat hasi és kismedencei ultrahangvizsgálattal
MeDoc Cézár Egészségközpont
Budapest, XIII. ker.
Csomag azonosító
PJ-53-76
MeDoc Cézár Egészségközpont
27.500 Ft
Időpontot kérek
Sebészet
Sebészeti szakorvosi konzultáció - kontroll
Sebészet

 • Sebészeti szakorvosi konzultáció - kontroll
MeDoc Cézár Egészségközpont
Budapest, XIII. ker.
Csomag azonosító
PJ-53-62
MeDoc Cézár Egészségközpont
14.500 Ft
Időpontot kérek
Anyajegyek vizsgálata
Bőrgyógyászat videodermatoszkóppal: anyajegyszűrés, bőrelváltozások ...
Bőrgyógyászat

 • Bőrgyógyászat videodermatoszkóppal: anyajegyszűrés, bőrelváltozások kezelése

 • 20-30-40-50-szeres nagyítású bőr-mikroszkópos felvétel a gyanús anyajegyekről
 • Pontos diagnózis a bőr elváltozásairól
 • Hatékony bőrrák szűrés

Bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálatvideodermatoszkóppal. A szűrést dr. Lukácsi Andrea vagy dr. Telkes Márta végzi a MeDoc Egészségközpontban.
MeDoc Cézár Egészségközpont
Budapest, XIII. ker.
Csomag azonosító
PJ-53-42
MeDoc Cézár Egészségközpont
21.900 Ft
Időpontot kérek