Média ajánlat | Orvos Ajánló

Orvos | Ajánló   Média ajánlat

Az OrvosAjánló.hu kizárólag szerződött partnerei részére biztosít megjelenési lehetőséget. Oldalunkon való megjelenés feltételeiről érdeklődhet telefonos ügyfélszolgálatunkon (+36 1 490 0120) vagy lépjen a Partner Igénylés menüpontra.

Partnereinknek az OrvosAjánló.hu lehetőséget kínál saját praxisuk részletes megjelenítésére külön oldalon, ahol megjelenítheti saját adatait, a rendelője leírását, felszereltségét és a végzett vizsgálatokat, stb... Ezen felül megjelentetheti saját oldalán szakcikkeit, publikációit és egyéb szakmai jellegű írásait. Szolgáltatásai árlistáját Orvosi Csomag formájában tudja közzétenni, melyről további leírást az Információ az orvosi csomagokról menüpont alatt olvashat.

Az OrvosAjánló.hu partnereit külön kereső oldalainkon is meg tudják találni a hozzánk látogató páciensek. Kereső oldalaink az Orvosi csomag kereső, Magánrendelő kereső és a Szakcikk kereső. Az oldalunk felépítéséről és működéséről további információkat találhat a Használati Útmutató oldalon.

Oldalunk működését úgy alakítottuk ki, hogy látogatóink a lehető legrövidebb úton eljussanak az Ön saját oldalához.

Partnereinknek egyedi domain neveket is tudunk biztosítani, amely közvetlenül az OrvosAjánló.hu oldalon belüli saját oldalára viszi a látogatókat. Ezzel tovább növelheti az érdeklődő páciensek számát.

Amennyiben szeretne az OrvosAjánló.hu orvos partnere lenni kérem lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 490 0120 telefonszámon vagy a kapcsolat@orvosajanlo.hu e-mail címen.

Reméljük oldalunk elnyerte tetszését és mielőbb üdvözölhetjük Önt partnereink között!