ScanoMed Budapest PET-CT | Budapest XIV. ker. | ScanoMed Budapest PET Orvosi vizsgálat | Orvos Ajánló

Orvos | Ajánló   Szakorvoshoz időpontfoglalás magánrendelésre

ScanoMed Budapest PET-CT

1145 Budapest, Laky Adolf utca 44-46

ScanoMed Budapest PET-CT
Bemutatkozás
Új, világszínvonalú, csúcskategóriás, digitális PET-CT kamera a budapesti Scanomed központban

2017 nyarán, központunkban egy olyan beruházás vette kezdetét, ami világszínvonalra emeli a betegellátást. A beruházás végeztével, 2017. október 5.-én átadásra került, hazánk és Közép-Kelet-Európa első, kutatási és digitális szintű GE Discovery MI PET-CT kamerája.

Ezen digitális kamerának köszönhetően egy új korszak veszi kezdetét a diagnosztikában. Minden eddiginél jobb minőségű felvételek készíthetőek, így a legapróbb elváltozások sem maradnak rejtve többé. Kiemelendő továbbá az is, hogy a vizsgálati idő töredékére csökkenthető a hazánkban elérhető többi kameráéval szemben. Ez azért is nagyon fontos, mert így a beteg szervezetét érő sugárterhelés lényegesen csökkenthető.

Ezek alapján kijelenthető, hogy a Scanomed budapesti központjába, és egyúttal Magyarországra - telepített első olyan digitális kamera, ami világ vezető "high-end" PET-CT készüléke.Az ország első PET-CT központja

Az ország legelső PET-CT centrumaként, az Országos Idegtudományi Intézet korszerű klinikai környezetében végzünk magas minőségű diagnosztikus vizsgálatokat. Központunk 2005 májusában végezte el első PET-CT vizsgálatát.
Ez a diagnosztikai módszer precíz, gyors, biztonságos, a páciensneknem okoz megterhelést vagy kockázatot. A PET-CT-vel nyerhető többletinformáció által a pácienst megkíméljük bizonyos beavatkozásoktól (pl. műtétek, kemoterápia), és egyéb vizsgálatoktól. Legjobb esetben – egy új, hatásosabb kezelési módszer megválasztásával – megmentheti, és meghosszabbíthatja a páciens életét, helyre állíthatja életminőségét.
2006- óta az OEP által finanszírozott vizsgálatok közt megközelíthetővé vált a PET-CT.

Az országban egyedi GE DISCOVERY PET-CT kamerával és a 2012-es éves programjával sajátos képminőséget biztosító VUE POINT HD technológiát birtokol.

Tapasztalt munkatársaink rengeteg páciens gyógyulását támogatta a precíz és megfelelő gyógyítási eljárás kialakításához fontos diagnózis szolgáltatásával.Értékelés 9.2/10
61 páciens véleménye alapján
Gyorsaság, pontosság 9.1
Rendelő színvonala 9.4
Szakmai tudás 9.5
Tájékoztatás 9.5
Ár/minőség 8.7
Szöveges vélemények
Szakterületek
Diagnosztika
    SPECT
    PET-CT
    Izotópos vizsgálatok
OrvosAjánló
Orvost, diagosztikát keres?
Vizsgálatot szeretne?
Kíváncsi a legjobb árra?

Hasonlítsa össze őket!

Hívjon mindent elintézünk Önnek!
Szolgáltatásunk ingyenes!

+36 1 490 0120
A hét minden napján
8:00 - 20:00
Online
időpont foglalás
éjjel-nappal

A ScanoMed Budapest PET orvosi csomagjai

Lelet kezelés
PET-CT vizsgálat előtti konzultáció
Csomag azonosító
AU-42-22
ScanoMed Budapest PET-CT
15.000 Ft
Időpontot foglalok most
PET-CT
PET-CT vizsgálat (FDG)
A vizsgálatra kérjük, 10-15 perccel hamarabb érkezzen az adminisztráció miatt! Előzményeket és személyes okmányokat kérjük, hozza magával! Felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a vizsgálat díja a szükséges egyéb vizsgálatok elvégzésének árával módosulhat!

Felhívjuk figyelmét, hogy a PET-CT vizsgálat államilag finanszírozott OEP rendszeren belül orvosi beutalóval 3-4 héten belül elvégezhető. Magán rendelésen csak kivételes esetben (műtét előtti sürgősség, stb.), a beteg felelősségére kérhető abban az esetben, hogyha OEP-en nincs előjegyzésben.

A PET-CT vizsgálat feltételei: Sugárkezelés után csak 8 hét elteltével végezhető. Kemoterápiás kezelés után csak 4 hét elteltével végezhető. Bármilyen műtét után csak 6 hét elteltével végezhető. CT vizsgálat után 1 hónapon belül nem ajánlott. A vizsgálat után 16 év alatti gyermekkel vagy kismamával 24 óráig ne érintkezzen. Vizsgálat előtt 6 órával nem lehet étkezni.
Cukorbetegség esetén 4 órával a vizsgálat előtt nem ehet. Gyógyszereket, inzulint beadhatja. Csak szénsavmentes vizet fogyaszthat, semmi mást.
Csomag azonosító
AU-42-23
ScanoMed Budapest PET-CT
240.000 Ft
Időpontot foglalok most

1145 Budapest, Laky Adolf utca 44-46

Térkép

Megközelíthetőség

Gépkocsival
A Hungária körúton. Majd az Uzsoki Utcai Kórházzal párhuzamosan.

Tömegközlekedéssel
1-es villamossal az Erzsébet királyné útja állomásig. 7-es busszal a Thököly útig.

Parkolási lehetőség

Közterületen (fizetős)

A ScanoMed Budapest PET szolgáltatásai

Hibrid képalkotás
• speciális egésztest SPECT-CT vizsgálatok
• PET CT vizsgálatok

Sejtszintű képalkotás: a pozitron emissziós tomográfia (PET)


A PET egy olyan, múlttal rendelkező diagnosztikai eljárás, ami a legtöbb rosszindulatú daganatos megbetegedés, továbbá sok szív, központi idegrendszeri, és gyulladásos betegség gyors, precíz és biztonságos vizsgálatát teszi lehetővé. A PET kamera az emberi test működéséről molekuláris illetve sejt szinten képes képeket alkotni, így feltérképezni az emberi szervezetben lévő kóros folyamatokat.
Hazánkban egyedülálló nyomjelzőanyaggal, a szőlőcukor-molekulához hasonló FDG-vel végzett PET diagnosztikát a rosszindulatú daganatos megbetegedések korai felismerésére, súlyosságának meghatározására, és a kezelés eredményességének lemérésére alkalmazzák. ez a vizsgálat javítja a diagnosztikai pontosságot, ami a páciensek több mint egyharmadánál segít a terápia megváltoztatásához.


Hazánkban évente rengeteg azoknak a daganatos betegeknek a száma, akiknek szüksége lenne PET vizsgálatra.


A PET vizsgálat lényege:
A legmodernebb PET diagnosztikai gépekben már egy kombinált képalkotó rendszerbe építik a PET és a CT kamerát, ezt hívják PET-CT -nek. A PET-CT-k egy vizsgálat során nyújtanak anatómiai, és funkcionális információkat a páciensekről.
A PET vizsgálatnál a páciens radioaktív izotóppal jelzett anyagot kap intravénás injekcióban. Ennek az anyagnak a szervezeten belüli eloszlását észleljük a PET kamerával.
Szőlőcukor molekulát jelölünk meg pozitron sugárzó izotóppal. A beadott anyagot a sejtek anyagcseréjük intenzitásától függően veszik fel. Minél intenzívebb a sejt anyagcseréje, annál több cukrot használ egy időben. A rákos sejtek a kontroll nélküli osztódásuk miatt több cukrot használnak fel, mint a normál sejtek. Megfordítva: a csökkent élettartamú, vagy elhalt sejtek kevesebb cukrot vesznek fel. Így a vizsgálat alkalmas az élő daganatszövet kimutatására és a sikeres kezeléssel elhalt daganattól való elkülönítésére.


A PET-vizsgálat fájdalmatlan. A vele járó sugárterhelés 10 mCi (370 MBq) FDG injektálása esetén 7-10 mSv. A használt jelzőanyaggal kapcsolatban allergiás reakciót nem írtak le a szakirodalomban. Az ezt megelőző natív (intravénás kontrasztanyag nélkül készült) alacsony dózisú CT-leképezés sugárterhelése 2-6 mSv.


A PET-CT vizsgálat menete:
Előjegyzés, előkészületek

A vizsgálat előre egyeztetett időpontban történik. Erről értesítjük levél, fax, vagy telefon formájában.

A vizsgálat több órát is igénybe vehet. Kérjük, hogy pontosan jelenjen meg. Személyi igazolványát, TAJ-kártyáját, és régebbi zárójelentéseit, leleteit, CT, MR filmjeit és/vagy CD lemezeit hozza el.
Az vizsgálat előtt 6 órával ne egyen, de sok cukormentes folyadékot igyon. Gyógyszereit a kezelőorvosa által előírva szedje be. Tablettával kezelt cukorbetegségnél is beveheti a reggeli gyógyszereit, de tartsa be a a 6 órás éhezést. Inzulinos cukorbetegségnél ne változtasson a napi étkezési rendjén és inzulin adagolásán (a magas vércukor szint ronthatja a vizsgálat értékelhetőségét).


Kerülje a testi megterheléssel járó tevékenységet (fizikai munka, sportolás stb.) a vizsgálat előtt 72 órával. Ügyeljen arra, hogy a vizsgálat napján, annak kezdetéig ne fázzon (kerülje a hideg környezetben való tartózkodást, meleg ruházatot viseljen). Ha dohányzik, kérjük, hogy a vizsgálat napján ezt mellőzze.


Terhességnél a vizsgálat nem végezzük el. Szoptatós kismamák a vizsgálat előtt gyűjtsenek egy napra elég tejet, mert a vizsgálat után 24 órán keresztül szüneteltetni kell a szoptatást. Várandósak és kiskorúak kísérőként való megjelenése nem tanácsos.
Ha nehezen, vagy segítséggel mozog, kérjük, hogy hozza magával kísérőjét, aki a vizsgálat ideje alatt segíti Önt.


Megérkezés, bejelentkezés (10-15 perc)

Miután megérkezett azonnal jelentkezzen a PET-CT központ recepcióján. Kérjük, ne késsen, inkább előbb érkezzen, mivel a vizsgálathoz szükséges izotóp néhány óra alatt lebomlik és felhasználhatatlanná válik, így a késés a vizsgálat elvégzését meghiúsíthatja.
A recepción ellenőrzik a személyazonosságát és a TAJ kártya érvényességét. Felveszik az adatait, kitöltik a papírokat, és röviden elmondják a vizsgálat menetét. Ennek alapján egy betegjogi nyilatkozatot kell aláírnia arról, hogy a szükséges tájékoztatást megkapta, és beleegyezik a vizsgálat elvégzésébe.


Állapotfelmérés (15 - 30 perc)

A páciens előkészítésénél előbb az anamnézis (kórtörténet) felvétele történik meg, majd vércukormérést végzünk. Elkérjük a korábbi leleteit, filmeket, CD-ket, ezek közül a vizsgálat értékeléséhez szükségeseket lemásoljuk, majd visszaadjuk. Ha klausztrofóbiás vagy szorong, enyhe nyugtatót hozhat magával és beveheti.


Kérjük, hogy ha kérdése van, vagy valamilyen magyarázatot nem ért, ha úgy érzi, hogy nem kapott meg minden szükséges információt, azt az izotóp beadása előtt jelezze kollégánknak.

Az izotóp beadása után munkatársaink – sugárterhelésük csökkentése miatt – távolságot tartanak Öntől. Ez nem akadályozza meg őket abban, hogy szükség esetén segítséget nyújtsanak. Megértését köszönjük!

Ha a vizsgálati eljárásnál bármilyen zavaró körülményt érzékel, azt is jelezze a munkatársunknak.


A nyomjelzőanyag beadása és nyugalmi időszak (60 perc)

Az állapotfelmérés után szólítjuk a nyomjelző anyag (FDG) beadására, aztán a nyugalmi tartózkodás helyszínére.
A jelzőanyagot vénás injekcióban kapja meg, ami után 60 percet kell teljes nyugalomban várakoznia az erre a célra kialakított helyiségben. A várakozásnál fontos a teljes fizikai és szellemi nyugalmi állapot. A várakozás alatt a bélrendszer pontos ábrázolásához kb. 1 liter víz vagy vízzel higított orális kontrasztanyag elfogyasztására kérjük, aminek mellékhatása ritka, néha hányingert, hasmenést okozhat. A jelzőanyag kiürülésének serkentésére intravénás vízhajtó beadása lehet indokolt.


A 45-60 perces várakozás után, a PET-CT vizsgálat előtt megkérjük, hogy fáradjon ki a mosdóba. A vizelet kiürítése fontos, mivel a várakozás végén beadott FDG egynegyede tömörül a hólyagban, ami zavarhatja a medence elváltozásainak megítélését.


A PET-CT vizsgálat (15-40 perc)

Beszólítjuk a kamera-helyiségbe és ha kell, segítünk felfeküdni a vizsgálóasztalra. Előtte a hölgyeknek a melltartót le kell venni, kivehető műfogsort, ékszereket, piercinget el kell távolítani, de nem kell levetkőzni. A vizsgálatnál az asztal 15-40 perc alatt többször végigmegy Önnel a PET-CT „alagútján”, közben mozdulatlanul kell feküdnie. Az első 1 percben a CT vizsgálat történik, ami kevés zajjal jár. Ez után a PET vizsgálat, ami hangtalan.
A PET-CT kamerában mikrofonok és hangszórók vannak, aminek segítségével kommunikálhat az operátorral.


Ha a vizsgálat alatt problémája adódik, szóljon munkatársunknak!

A vizsgálat után munkatársunk szükség esetén lesegíti a vizsgálóasztalról és ezzel a vizsgálat véget ért.


Távozás

A kamera-helyiség elhagyása után távozhat. A vizsgálatot utáni 24 órában kérjük, hogy kerülje a kisgyermekekkel, és várandós anyákkal való hosszabb együttlétet. Javasolt a bő folyadékfogyasztás és a gyakori vizeletürítés, a jelzőanyag kiürülésének gyorsítása miatt.


Leletkiadás

Munkatársaink tudják, hogy a vizsgálat eredménye sokszor sürgős, ezért már a regisztrációnál az ügyfélszolgálat tájékoztatja arról, hogy lelete mikorra fog elkészülni (ált. 3 munkanap). A leletet személyesen, vagy meghatalmazottja veheti át a vizsgálatot végző központunk recepcióján. Amennyiben a lelet személyes átvétele nem megoldható, akkor postai úton küldjük el Önnek. Az elkészült lelet mindkét példányát és a képi dokumentációt is Ön kapja meg azzal, hogy az egyik példányt juttassa el a kezelőorvosa részére. Amennyiben írásos hozzájárulását adja, lehetőségünk van közvetlenül a beutaló orvosnak elektronikus úton (e-mailben) is megküldeni a leletet.


Agyi PET-CT vizsgálatok

Agyi tumorok agresszivitásának megállapításában, vagy a kezelés hatásosságának megítélésére az agyi PET (pozitron emissziós tomográf), és a CT (computer tomográf) hatékony módszer.

Az agyi PET vizsgálat előtt radioaktív anyagot, radioaktív fluor izotópos szőlőcukrot (FDG-t) vagy aminosavat, a fehérjék építőkövét (C11-metionint) adunk a páciensnek vénás injekcióban. Ez után a páciensnek egy csendes várószobában kell várnia és nem szabad megszólalnia. Ezután következik a leképezés. A bezártság érzés csökkentésére a páciens hunyja be a szemét. Fontos, hogy a vizsgálat alatt mozdulatlanul feküdjön. Ha erre nem képes, azt jeleznie kell a vizsgálatot végző orvosnak.
Agyi PET-CT vizsgálatokat két nyomjelző anyaggal, F18-FDG-vel (Budapesten és Debrecenben is) és C11-metioninnal (csak Debrecenben) csinálunk.

A teljes vizsgálat (F18-FDG) 10-15 perc, C11 metioninnál 20 perc. A PET vizsgálat mellett mindig készül CT felvétel is ugyanezzel a géppel, de ez nem nyújtja meg a vizsgálat idejét.


Előkészítés

A vizsgálat előtt hat órával nem ehet semmit. Csak vizet ihat, mert minden más folyadék és étel tartalmaz cukrot, ami a vizsgálat hatékonyságát rontja. Ha a páciens cukorbeteg, fontos, hogy tájékoztassa erről a vizsgálatot kérő orvost. Munkatársainktól pontos és részletes telefonos tájékoztatást kap az előkészületekről, amikor a vizsgálat időpontja miatt megkeresik.

Sugárterhelés

A vizsgálat sugárterhelése alacsony, hasonlít a CT-vizsgálatokhoz. A vizsgálat után a páciens mehet közösségbe úgy, hogy ez másokra nem jelent kockázatot.

Terhesség

Terhességről vagy annak gyanújáról, és szoptatásnál a páciens tájékoztassa kezelőorvosát, aki ilyenkor megbeszéli a teendőket a nukleáris medicina szakorvossal.


Agyi 18F-FDG PET-CT vizsgálat

Az agyi 18F-FDG PET-CT klinikai alkalmazása főleg az agytumorok kimutatására, malignitási fokának meghatározására való. Az agyi glükózeloszlás leképzésével diagnosztizálhatók dementiák, epileptogén fókuszok is.


A páciens előkészítése

A vizsgálatra 4-6 órás éhgyomri állapotba jöjjön. Az adatok rögzítése és az anamnaesis felvétele után vércukorszint ellenőrzés történik. A radiofarmakon beadása után 40 percet kell a fektetőben tölteni, nyugalomban, félhomályban. A várakozási idő alatt, folyadékot, illetve hígított kontrasztanyagot nem kell fogyasztania. A tényleges vizsgálat a radiofarmakon beadása után 45. percben (+/- 5 perc) indul. Először egy alacsony dózisú koponya CT-vizsgálatra kerül sor, melyet követ a PET-adatgyűjtés, a PET begyűjtési idő: 10-15 perc.


Agyi 11C-methionin PET-CT vizsgálat


Az agyi 11C-methionin PET-CT vizsgálat célja a tumorsejtek megnövekedett animosavtranszportján alapulva az agyi életképes tumorszövet megtalálása, az agyi tumoros folyamat kiterjedésének meghatározása, a heterogén tumoroknál a mintavétel helyének kijelölése, kezelés után a korai kiújulás kimutatása.


A páciens előkészítése

4 órás éhgyomri állapot után a radiofarmakon beadását perifériás vénába kézi injektálással végezzük. A radiofarmakon beadása után a páciensnek 2-3 percet kell a fektetőben tölteni. A várakozási időben, folyadékot, illetve hígított kontrasztanyagot nem kell fogyasztania. A vizsgálatot megelőzően a betegnek nem szükséges vizelni. A tényleges vizsgálat a radiofarmakon beadását követő 10. percben (+/- 2-3 perc) indul. Először egy alacsony dózisú koponya CT-vizsgálat történik, majd ez után egy 20 perces PET –adatgyűjtés.

 

Beszélt nyelvek

  • angol

Fizetési lehetőség

Készpénz

 


Pácienseink véleménye(i)

2020-07-06:
"Magánúton érkeztem, nagyon kedvesek voltak, segítőkészek és gyorsan kész lett az eredmény is, amelyet megkaptam emailben és postai úton is (CD). Az intézmény szép, tiszta, modern."
2019-08-11:
"Maximálisan elégedett vagyok a gyorsasággal, pontossággal, a színvonallal. Az ár relatív magas, ezért sokaknak előnyös lenne egészségpénztárakkal történő szerződés alapján igénybe vehető támogatás. A vércukorszint helyben történő vizsgálatához hasonlóan, helyben kontrollálhatnák a beteg súlyát és magasságát."
2019-08-01:
"Mindennel elégedett voltam!"
2019-08-01:
"Két napra kaptam időpontot. A megadott időben behívtak, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Köszönöm a segítségüket."
2019-07-06:
"Ha már fizetős szolgáltatás veszünk igénybe, a parkolási lehetőséget biztosítsák."
2019-06-16:
"Köszönjük a gyors ès szakszerű segítsèget, valamint a tájèkoztatást a vizsgálati eredmènyről, ami nagyon fontos volt számunkra. További jó munkát! Tisztelettel"
2019-03-23:
"Másnapra kaptunk időpontot, szimpatikus, kedves személyzet és környezet fogadott bennünket. Külön szimpatikus volt, hogy idős nagymamám számára takarót, és fekvő várót biztosítottak. Talán egyetlen ponton lehetne javítani: sugárterhelésttől védő öv hasznos lenne a kíséretre szoruló beteggel aktív területen várakozó reproduktív korban lévő hozzátartozó részére. A vizsgálat 10-15 pervet igényelt. A leleteket 1 munkanapon belül vehetjük át. Összességében kifejezetten pozitív tapasztalat volt."
2018-11-25:
"Eddig kétszer voltam önöknél Pet-CT-n. A vizsgálattal, helyszínnel, a személyzet hozzáállásával, segítőkészségével minden rendben volt. Ami viszont negatívum, hogy mindkét alkalommal problémám volt a kiértékeléssel. Első alkalommal a kiértékelő doktornő a telefonján internetes fotókat mutogatott, hogy talán ez, vagy az lehet.. Ez egy doktornőtől elég kiábrándító! Mi azért mentünk oda, hogy megtudjuk mi van, nem azért hogy tippelgessen valaki! Második alkalommal nem volt lehetőség azonnali kiértékelésre, mert nem volt elérhető orvos.. Mindkét alkalommal privátban mentünk, azért 240.000 ft-ért a rendes kiértékelés elvárható lenne. (A wc-ben a wc papír sem luxus egy ilyen helyen) "
2018-10-26:
"Külön kiemelem a vizsgálatot követően a lelet kiadásakor folytatott orvosi konzultációt és támogatást. Köszönet érte!"
2018-03-04:
"Mindennel meg voltunk elégedve, de az orvossal való konzultációtól többet vártunk. Nagyon kedves volt, de a diagnózissal kapcsolatban bizonytalan volt."
2017-12-05:
"Nagyon jó volt metapasztalni a gyors szakmai vélemény kiadást,a kulturált, betegközpontu viselkedést.Köszönöm"
2017-11-30:
" Rendkívül udvariasan fogadtak a leegyeztetett időpontban, egy modern megnyugtató környezetben. A vizsgálat előtt mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Vizsgálat után megkaptam a leletemet, orvossal beszélhettem, elmondta érthetően , hogy mit tartalmaz a lelet. Az árat egy kicsit magasnak találom, de nincs összehasonlítási alapom a hasonló szolgáltatásokról. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással , mindenkinek csak ajánlani tudom. Tisztelettel: Erdélyi Istvánné"
2017-10-31:
"Bár minden eü. intézmény ilyen kulturált környezetben, udvarias, türelmes hozzáértő szakemberekkel működne. "
2017-10-31:
"Kedves, udvarias kiszolgálás. kellemes környezetben. Elégedettek voltunk."
2017-10-11:
"Az intézkedés gyors és korrekt volt,a kapcsolattartás pontos.Az ellátás igen jó volt,szakszerű orvosi leletet kaptam.Az ár nem mmdenkinek megfizethető,akiknek szűkségük lenne rá, magas.A beteg ember nehezen tudja kigazdálkodni. Köszönöm a segitségüket!"
2017-04-20:
"Nagyon kedvesek én tavaly voltam és most. de én nem kaptam semmi kedvezményt ,sőt 2016 ban kedves sebek voltak ,"
2017-03-16:
"Mindennel megvoltam elégedve.Köszönöm."
2017-01-29:
"Sokat kellett várni. 9-re volt időpont és csak 11,30-kor kezdték el. "
2016-12-17:
"Rendkívül jó benyomást keltett dr Szabó Péter orvos. Régen találkoztam ilyen szakmai és ugyanakkor empatikus képességgel bíró orvos-kollégával. Köszönet érte."
2016-06-09:
"Köszönet a ScanoMed dolgozóinak segítő és emberi hozzáállásáért. "
2016-04-24:
"Köszönöm megértő, korrekt segítségüket! "
2016-03-30:
"Sajnos az én problėmåmra csak hozzávetőleges eredmény született. A tájékoztatást adó orvos szerint nekem a mágneses rezonanciával végzett diagnosztika jobb eljárás lett volna."
2016-02-12:
"Köszönjük a vizsgálatot. Az eredményt csak az élet fogja igazolni. Mégegyszer köszönöm: dr.Szilágyi Attila"
2016-02-12:
"Köszönjük a segítségüket, és külön köszönjük a rendelő dolgozóinak a maximális hozzáállásukat, kedvességüket a problémám megoldásában."
2015-04-19:
"Maximálisan elégedett vagyok a gyorsasággal, pontossággal, a színvonallal.Az ár egy nyugdíjasnak relatív magas, de az ember az egészsége érdekében kénytelen megfizetni ha már az OEP az időseknek nem támogatja"