Affidea Magyarország - Budapest Nyírő Gyula Kórház | Budapest XIII. ker. | Affidea Nyírő Gyula Orvosi vizsgálat | Orvos Ajánló

Orvos | Ajánló   Szakorvoshoz időpontfoglalás magánrendelésre

Affidea Magyarország - Budapest Nyírő Gyula Kórház

1135 Budapest, Lehel u. 59.

Affidea Magyarország - Budapest Nyírő Gyula Kórház
Bemutatkozás
Cégtörténet: Magyarország

1991-ben hoztuk létre első képalkotó diagnosztikai központunkat, régi nevén Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft. (International Medical Center – IMC), a korábbi MÁV Kórház területén, Budapesten.
Hazánkban egy internacionális cégcsoport vagyunk, az Euromedic International tagja.

Európában, 14 országban 147 diagnosztikai, laboratóriumi és komplex onkoterápiás központot üzemeltetünk, amivel Európa legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatójává váltunk.

Célunk, hogy megközelíthetővé tegyük a pácienseknek a legújabb képalkotó diagnosztizáló vizsgálatokat, és segítsük a betegségek felfedezését, és a terápiák eredményességét.

Ma 12 diagnosztikai központot üzemeltetünk egész hazánkban:

Budapesten a Magyar Honvédség Egészségügyi centrumban, a Dózsa György úton, a Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központban, a Szent Margit Kórházban, a Nyírő Gyula Kórházban, és Szegeden, Győrött, Cegléden, Orosházán, Debrecenben és Salgótarjánban szorosan együttműködnek a radiológiai, és izotóp diagnosztikával.
Fővárosunkban még a Mammut II. -ben és a Bank Centerben lévő központokban térítéses gondozásban csináljuk a képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat.

INNOVÁCIÓ-KÖVETÉS, MODERN TECHNOLÓGIA ÉS ESZKÖZPARK

Egy évben több mint 1.000.000 vizsgálatot végzünk, aminek 80%-a járó beteg ellátás.

Nagy figyelmet fordítunk a cég a gépparkjára. Kb 150, főleg csúcstechnológiás diagnosztikai berendezéseket alkalmazunk. Olyan eszközöket vásárolunk, amit a közfinanszírozott egészségügyi intézmények ritkán birtokolhatnak.

A gépek, berendezések magas szakmai színvonalához, és hogy lépést tudjunk tartani a radiológia és nukleáris medicina területét érintő gyors technológiai fejlődéssel, diagnosztikai berendezéseinket a világ első számú gyártóitól vásároljuk, és az OEP követelményeihez képest hamarabb, 7–10 évente cseréljük őket.

Hazánkban 14 db CT ( 4 db 64 szeletes CT és 1 db 128 szeletes CT), 7 db MR, 4 db DSA, sok röntgen, ultrahang, mammográfiás-, csontsűrűség-mérő és átvilágító gép található.


Három diagnosztizáló centrumban gamma kamerás izotópdiagnosztika is zajlik, három gamma kamerán, és mi működtetjük az egyedüli, komplex többszeletes CT-vel kombinált SPECT-CT-t hazánkban.Értékelés 9.5/10
15 páciens véleménye alapján
Gyorsaság, pontosság 9.3
Rendelő színvonala 9.7
Szakmai tudás 9.8
Tájékoztatás 9.5
Ár/minőség 9
Szöveges vélemények
Szakterületek
Diagnosztika
    CT Vizsgálat
OrvosAjánló
Orvost, diagosztikát keres?
Vizsgálatot szeretne?
Kíváncsi a legjobb árra?

Hasonlítsa össze őket!

Hívjon mindent elintézünk Önnek!
Szolgáltatásunk ingyenes!

+36 1 490 0120
A hét minden napján
8:00 - 20:00
Online
időpont foglalás
éjjel-nappal

Az Affidea Nyírő Gyula szolgáltatásai

• CT vizsgálatok


1135 Budapest, Lehel u. 59.

Térkép

Felszereltség

Beszélt nyelvek

  • angol
  • német

Egészségpénztárak

Adoszt Egészségpénztár
Allianz Egészségpénztár
Aranykor Egészségpénztár
AXA Egészségpénztár
Budai Egészségpénztár
Danubius Egészségpénztár
Dimenzió Egészségpénztár
Egészségért Országos EÜ pénztár
ERŐ (Első Regionális Önkéntes ) Egészségpénztár
Generali Egészségpénztár
Honvéd Egészségpénztár
K&H Medicina Egészségpénztár
Kardirex Egészségpénztár
MKB Egészségpénztár
OTP Egészségpénztár
Patika Egészségpénztár
Postás Egészségpénztár
Tempo Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vitamin Egészségpénztár

Fizetési lehetőség

Készpénz

 


Pácienseink véleménye(i)

2018-06-27:
"mindennel maximálisan elégedett voltam"
2018-06-03:
"Nagyon kevés ülőhely van a váróban (vagy nagyon sok beteg), így a beavatkozás után, amikor a lehetséges hatásokra vártam, nem tudtam leülni. Szerencsére semmi rekació nem volt a kontraszt anyagra, de ha lett volna, azt nagyon kellemetlen állva várni."
2018-04-10:
"Max.elégedettség."
2017-11-01:
"Csak legekben lehet kifejezni ahogy tegnap hozzánk álltak.Nagyon rossz tumormarkeres laborpapirral érkeztünk a rendelőbe. Maximális odafigyelést kaptunk. A ct vizsgálat alatt nem daganatot diagnosztizáltak hanem egy nagy babát. Orvost és aszisztenst még soha nem láttam ilyen boldognak mint mikor ezt a hirt elmondták nekünk. Együtt sirtunk mindannyiany. Emberségből s szakmai hozzáállásból példaértékü emberek akik ott dolgoznak .Hálásak vagyunk hogy ebbe a diagnosztikai központba irányitottak minket . Köszönjük. Bazan Lajosné"
2017-09-20:
"A reggeli időpontra berendelt betegek később kerülnek behívásra, csúsznak az időpontok. Később persze lehet, hogy behozzák."
2017-09-08:
"Nagyon régen nem találkoztam ilyen fokú emberséggel és jóakarattal, mint Önöknél.Nagyon köszönöm.Bízom benne, hogy ez is hozzásegít állapotom javulásához. "
2017-08-02:
"Köszönöm a gyors segítséget!"
2017-06-03:
"Remek csapat. Ajánlani fogjuk Önöket! Megj: az ár alacsonyabb mert: Végül csak natív CT re volt szükség ( a kontraszt anyagok miatt ) "