Ismerős Történetek Rovat 1. rész | Orvos Ajánló

Ismerős Történetek Rovat 1. részElindítjuk az Ismerős Történetek rovatunkat, melyben pácienseink osszák meg veletek betegségeik és gyógyulásaik történetét, mellyel remélhetőleg segítséget tudunk adni a hasonló panaszokkal küszködő betegeknek.

Fogadjátok és olvassátok szeretettel:

Örömmel osztom meg Önökkel a tapasztalataimat.

36 éves nő vagyok, Budapesten élek.
Sajnos az utóbbi időben sokszor volt alhasi fájdalmam, véres vizelet. Felkerestem egy sztk-s nőgyógyászt, akitől kaptam fertőzésre gyógyszert, rákszűrés sem csinált, mert szerinte 2 évente elég megcsináltatni az én koromban.

Ezt furcsálltam, elküldött, és mondta, hogy majd 1 hónap múlva megcsinálja. Simán lerázott. A panaszaim továbbra is megmaradtak. A háziorvosomhoz fordultam, aki mondta, csináljunk egy nagy vérvizsgálatot, urológus, nőgyógyász lásson. Ekkor eldöntöttem, hogy ha a TB által támogatott SZTK-s megoldás nem megy, mivel esélyt nem kaptam időpontra sem, felkerestem egy magánorvosi centrumot.

A neten találtam meg az orvosajánlót. Felhívtam, és egy kedves hölgy azonnal intézkedett, segített orvost kiválasztani, időpontot foglalt nekem. Minden tökéletesen rendben zajlott. Természetesen jó lett volna, ha nem kell fizetnem, és ha már fizetem a TB-t, ingyen elmehetek a kért vizsgálatokra, de így legalább tudom, hogy jó kezekben voltam.

Az eredményeim negatívak lettek, mind urológus és nőgyógyászati szinten. van egy cisztám, és egy pici vesekövem, bár ezek nem okozhatták ezeket a tüneteket. Akkor kaptam homeopatás teákat, gyógyszert, és azóta tünet mentes vagyok, és jól érzem magam.

Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, és a kedvezményeket természetesen. Én csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az oldalt.

Vissza a friss hírekhez