Ismerős Történetek Rovat 12. rész | Orvos Ajánló

Ismerős Történetek Rovat 12. rész→→→A mai rovatunk egy fiatalember sportbalesetéről szól, ahol a RTG semmilyen elváltozást nem mutatott ki, de a szakorvos ajánlott egy MR vizsgálatot ahol a gyanú beigazolódott…

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kedves Betegünk a PRO HARMÓNIA (HUNIKO) Kistarcsa - CT, MR, Ultrahang, Röntgen központunkban járt térd natív MR vizsgálaton és küldte el történetét.

→ Bemutatkozás (kérjük, írjon pársort magáról, amit gondol, amit megosztana)
A nevem Attila, 22 éves vagyok, Budapesten élek. Igyekszem aktív életet élni, szabadidőmben sokat futok, illetve futballozok. Igazából szerencsésnek mondhatom magam, mivel az elmúlt évek során a nagyobb sérülések elkerültek. Egészen múlt vasárnapig.

→ Mi volt az eredeti problémája/tünete/betegsége?
Futballozás során az én és az ellenfelem lába összeakadt, mely során a térdemet olyan erőhatás érte, hogy közvetlenül utána nem is tudtam ráállni, súlyt helyezni rá. Ez a helyzet azóta javult, tudok járni, de még korántsem tökéletes a helyzet.

→Hogyan szenvedett Ön ettől a problémától?
Az első probléma az volt, hogy - korábbi sérülések híján - nem igazán tudtuk, hogy hol érdemes megvizsgáltatni, illetve milyen vizsgálatok szükségesek.

→Hogyan próbálta először megoldani, vallott-e kudarcot?
Első körben egy belvárosi kórházban röntgenezték meg, ezen nem mutattak ki semmi rendellenest, porcproblémát valószínűsítettek, de a kezelőorvosom javaslatként felvetette, hogy esetleg elvégezhetek egy "magán" MR vizsgálatot, mivel az több mindent mutat ki, így nagyobb eséllyel lokalizálható a probléma forrása.

→Kiket vett számításba a megoldáshoz?
Elsősorban az interneten kutattam olyan helyek után, ahol ezt a vizsgálatot el tudják végezni. Így találtam meg végül az orvosajanlo.hu-n azt az intézetet, ahol a vizsgálatot elvégezték.

→Milyen fenntartásai voltak a megoldásokkal kapcsolatban?
Konkrét fenntartásom nem volt, a vizsgálat ára is korrektnek mondható, és egyébként is, az egészségen nem lehet spórolni, az mindennél többet ér. A vizsgálatot izgalommal, kíváncsisággal és némi aggodalommal vártam, mivel korábban még nem végeztek rajtam ilyen típusú vizsgálatot, így nem tudhattam hogy milyen lesz, fog-e fájni. De szerencsére minden aggodalmam felesleges volt, a vizsgálat fájdalommentes és szakszerű volt.

→Miért döntött végül a kiválasztott orvos vagy intézet mellett?
Sok-sok telefonbeszélgetés, érdeklődés után vettem fel a kapcsolatot az orvosajanlo.hu asszisztensével, aki készségesen válaszolt minden, a vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre, az Ő segítőkészsége és kedvessége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül rajtuk keresztül foglaltam le a vizsgálatom időpontját.

→Melyek lettek ennek az eredményei?
Az eredményt még aznap megkaptam CD-n, illetve e-mailben az orvos által kiértékelt leletet szintén aznap megküldték, ezen kívül postai úton is meg fogom kapni. Az eredmények nagyjából fedik a várakozásokat, az elülső keresztszalag, illetve a meniscus porc sérült. A szükséges kezelés a továbbiakban fog kiderülni, a kezelőorvosommal történő konzultációt követően.

→Miért volt jó döntés minket választani?
Az időpontfoglalás zökkenőmentes volt, a foglalást végző asszisztens készségesen válaszol minden kérdésre, a vizsgálatot végző személyzet is kedves, segítőkész volt. Egy ilyen sérülés esetén fontos az is, hogy minél hamarabb megtörténjen a probléma kezelése. Amennyiben MR nélkül kerestem volna fel egy másik orvost a problémámmal, valószínűleg az első utasítása az lett volna, hogy végeztessek MR vizsgálatot. Így már az eredményekkel a kezemben mehetek vissza, tehát jelentős időt takarítottam meg, hamarabb elkezdődhet a sérülés megfelelő kezelése, legyen szó gyógytornáról vagy műtétről.

→Az elégedett ügyfél tanácsa a többieknek:
Csak ajánlani tudom az orvosajanlo.hu-t, minden gördülékenyen ment, az időpont lefoglalása, a vizsgálat és a lelet kiadása is.

→Foglalt már időpontot korábban is az OrvosAjánló.hu Asszisztensei segítségével?
Ez volt az első

→Hol talált meg minket?
Interneten keresztül

→Klinika vagy Rendelő neve ahol a vizsgálat történt
PRO HARMÓNIA (HUNIKO) Kistarcsa - CT, MR, Ultrahang, Röntgen központ
2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.

→Vizsgálatot végző orvos neve
Dr. Kovács Rita

A mai Ismerős történet rovatot Attila [22] küldte Budapestről, melyet nagyon köszönünk!

→ Időpontot szeretnél foglalni a PRO HARMÓNIA (HUNIKO) Kistarcsa - CT, MR, Ultrahang, Röntgen központunkba?

Személyes törődést kapsz az OrvosAjánló asszisztenseitől!
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Hívd telefonszámunkat (+36 30 923 5766) és problémádnak megfelelő orvost ajánlunk, akik közül te választhatod ki a számodra legmegfelelőbb szakembert!

 

Vissza a friss hírekhez