Fogfehérítés | Orvos Ajánló

Fogfehérítés


"Az otthoni fogfehérítés alkalmazásánál legalább egy hétig kell kezelni fogsorunkat, míg valamilyen változás látható lesz, de..."

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
Fogfehérítés otthon vagy fogorvos segítségével?
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fogfehérítés, hiszen egy mosoly igazán csak egészséges, fehér fogsorral lehet szép. A fogfehérítésnek több módszere ismert, lássuk, melyiket érdemes választani.

Az otthoni fogfehérítés alkalmazásánál legalább egy hétig kell kezelni fogsorunkat, míg valamilyen változás látható lesz, de ennyi idő sem lesz olyan szép, mintha fogorvos kezelte volna. A fogfehérítéshez tehát érdemes fogorvos szakvéleményét és segítségét kérni, hiszen így rövid időn belül látható eredménye lesz.

A szakszerű kezelés esetében egy speciális koncentrált fehérítő gél alkalmaz a fogorvos, ami fény és hő hatására aktiválódik, ennek elérése érdekében, általában lézerrel világítja meg a fogakat. A fehérítés folyamata ezzel a módszerrel körülbelül 2 órán át tart, de azonnal látható lesz a különbség.

Ha Ön is ragyogóan fehér és egészséges fogsort szeretne, bátran forduljon hozzánk, és munkatársaink az Ön igényeinek megfelelő fogorvos szakembert ajánlják! Kérdéseivel keresse bizalommal kollégáinkat!

→ Időpontot szeretnél foglalni a Fogorvosi Központjaink valamelyikébe?

Személyes törődést kapsz az OrvosAjánló asszisztenseitől!
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Hívd telefonszámunkat (+36 30 923 5766) és problémádnak megfelelő orvost ajánlunk, akik közül te választhatod ki a számodra legmegfelelőbb szakembert!

 

Vissza a friss hírekhez