Alvásterápia | Orvos Ajánló

Alvásterápia→ Nem tud elaludni?

→ Rosszul alszik?

→ → → Valószínűleg alvászavarban szenved.

Alvászavarnak tekintjük azt, ha este álmatlanul forgolódunk az ágyban, sokszor felkelünk az éjszaka folyamán, ha rengeteget alszunk, ennek ellenére sokszor fáradtak és kimerültek vagyunk.

Természetesen léteznek átmeneti megoldások, mint például altató beszedése, de elképzelhető, hogy alvászavarunk nem csak betegség, hanem tünet is egyben, ezért minden esetben érdemes utánajárnunk az okoknak.
A horkolás is igen veszélyes tényező lehet, hiszen alvás közben sokszor fulladásos élményben lehet részünk, melyre felébredünk, ezzel is megszakítva az alvás éppen aktuális fázisát, rontva az alvás minőségét.

Ha hosszú ideig nem tudjuk rendesen kialudni magunkat, amellett, hogy egészségkárosító hatásai lehetnek, társas kapcsolatainkat és munkabeli teljesítményünket is negatívan befolyásolhatja. A kialvatlanság miatt koncentráció- és állóképességünk gyengülhet, szellemi teljesítményünk lelassulhat, érzelmi életünk felborulhat.

→ → Az alvásterápia azonban megoldást nyújthat!

Ha megunta az állandó kimerültséget, akkor ne habozzon, weboldalunkon számos alvásterápiával foglalkozó szakembert találhat, akik segítenek Önnek megoldani a problémáját!

Személyes törődést kapsz az OrvosAjánló asszisztenseitől!
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Hívd telefonszámunkat (+36 30 923 5766) és problémádnak megfelelő orvost ajánlunk, akik közül te választhatod ki a számodra legmegfelelőbb szakembert!

Vissza a friss hírekhez