Használati útmutató | Orvos Ajánló

Orvos | Ajánló   Használati útmutató

OrvosAjánló.hu

Honlapunkkal segíteni szeretnénk mindazoknak, akik a megfelelő szakembert keresik egészségügyi problémájuk megoldásához. Látogatóink tájékozódhatnak betegségükről, információt szerezhetnek a lehetséges gyógymódokról. Az adott szakterület orvosai és a témával foglalkozó klinikák között úgy kereshet, hogy sok más szempontot is figyelembe vegyen rendszerünk (elérhetőség, nyitvatartás, ár, stb.). Minden orvos és klinika részletesen bemutatkozik saját oldalán: fényképpel, szolgáltatásának leírásával, felszereltségével, rendelési idejével és áraival.


Betegség-térkép és szakterületek

Egyszerűen megtalálhatja az Önt érdeklő részterületet, ha test-térképünk segítségével kiválasztja betegségének helyét/jellegét. Felsoroljuk Önnek, hogy milyen orvosi szakterületek kapcsolódnak a megjelölt problémakörhöz. Közérthető módon írjuk le mindazt, amit tudnia kell az adott témáról, ezen tudás birtokában jó döntést fog hozni szakember-választáskor.


Magánorvosok és klinikák keresése

Többféle szempontot is beállíthat, ami szerint szűrheti a magánrendelés találati listát. A két legfontosabb az elhelyezkedés és a szakterület. Könnyedén választ kaphat az olyan kérdésekre, mint "jó fogorvos a XIV. kerületben" vagy "szimpatikus nőgyógyász Budapesten", illetve "megbízható gyerekorvos Győrben". A részletes keresőrendszeren kívül szakorvosaink ABC listáját is közzétesszük.


Orvosi csomagok

Partnereink szolgáltatásait különféle csomagokba foglaltuk. Erről részletesebben itt olvashat.
Keresőnk segítségével megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot. A város nevén, kerületen és szakterületen kívül ár szerint is kereshet. A csomagokban részletezett egészségügyi szolgáltatások megrendelhetőek ügyfélszolgálatunkon keresztül.


Szakmai tartalmak: cikkek, témák, hozzászólások

Ha Önt érdekli egy egészségügyi téma, akkor a legjobb helyen jár, hogy bővítse ismereteit közérthető cikkek segítségével! Különféle területek szakértői segítenek a pácienseknek tájékozódni problémáik részleteiről. Javaslatokat és ajánlásokat kapnak a megelőzésre, egészséges életmódra. Pontosan bemutatjuk a különféle betegségeket, így tisztázni tudjuk: "Mi is a baj?" Minden olyan ismeretet megszerezhet, ami a gyógyuláshoz szükséges.


Részletes adatlap

Az OrvosAjánló.hu honlapon megtalálható összes orvosnak és klinikának saját adatlapja van. Itt minden információt megtalál partnerünkről: először a név, pontos cím, bemutatkozó leírás, képek, rendelés. Ezután felsoroljuk az összes kapcsolódó orvosi csomagot, így láthatja a lehetséges szolgáltatásokat és azok árait. Ügyfélszolgálatunkon keresztül könnyen és gyorsan megrendelheti bármelyik csomagot, mi segítünk az időpont-foglalásban is. Telefonos és on-line lehetőség is rendelkezésre áll. Szakembereinkről további adatokat is közlünk: rendelésük helyszíne-elérhetősége, parkolási lehetőség, fogadási idő, stb.


További információ az OrvosAjánló.hu honlapról: