Felhasználási feltételek | Orvos Ajánló

Orvos | Ajánló   Felhasználási feltételek

Az alábbi – a későbbiek során esetlegesen módosuló – szabályok és feltételek minden közvetlen és közvetett (disztribútorokon keresztüli) online, e-mail vagy telefonos szolgáltatásra vonatkoznak. Cégünk internetes oldalának hozzáférése, böngészése, használata és/vagy foglalás elvégzése esetén Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette az alábbi szabályokat és feltételeket (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot és a jogi nyilatkozatot is), és egyetért az azokban foglaltakkal.

Ezek az oldalak, az oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az oldalakon és a weboldalon keresztül kínált online orvosi szolgáltatás (a „szolgáltatás”) az OrvosAjánló.hu. („OrvosAjánló.hu”, „minket”, „mi” vagy „miénk”) tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Mindezen szolgáltatások kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosítottak, és az alább kifejtett szabályok és feltételek hatálya alá tartoznak.


1. Szolgáltatási kör

A weboldalon keresztül cégünk (OrvosAjánló.hu, székhely: H - 8600 Siófok, Bajcsy Zs. u. 107., asz.:65983315-1-34) egy internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül a magánrendelést adó orvosok és klinikák meghirdethetik kínált szolgáltatásaikat, melyeket aztán a weboldal látogatói lefoglalhatnak. Amennyiben Ön csomag és időpontfoglalást hajt végre az OrvosAjánló.hu rendszerén keresztül, egy közvetlen (jogilag kötelezett) szerződéses kapcsolatba lép a lefoglalt orvosi csomag tulajdonosával ( orvos vagy klinika). Attól a ponttól kezdve, hogy Ön lebonyolította foglalását, cégünk kizárólag közvetítő szerepet tölt be Ön és kiválasztott magánrendelő között, eljuttatva az Ön foglalási adatait orvosának, klinikájának és egy bizonylati email-t küldve Önnek a magánrendelő nevében.
A szolgáltatásaink során nyújtott információk a magánrendelőktől beszerzett adatokon alapulnak. Ennek megfelelően az orvosok hozzáférést kapnak rendszerünkhöz, amin keresztül felelősségük teljes tudatában feltölthetik és frissíthetik áraikat, szerkeszthetik orvosai csomagjaikat és az egyéb információkat, melyek megjelennek internetes oldalunkon. Habár cégünk minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy hibátlan szolgáltatást nyújtson Önnek, nem fogjuk leellenőrizni, és nem tudjuk garantálni, hogy az összes feltüntetett információ pontos, teljes körű vagy a valóságnak teljes mértékben megfelelő. Emellett cégünk nem vállal felelősséget az esetleges hibákért (megjelenési és elektronikus nyomdai hibákat is beleértve), megszakításokért (legyen szó weboldalunk vagy bármely szolgáltatásunk bármely (ideiglenes és/vagy részleges) meghibásodásáról, javításáról, fejlesztéséről vagy karbantartásáról), pontatlan, félrevezető vagy valótlan adatokért vagy az információk hiányos közléséért. Minden időben a magánrendelők felelnek a weboldalon feltüntetett (leíró) információk (beleértve az árakat és a csomagajánlatokat) pontosságáért, teljességéért és valódiságáért. Weboldalunk nem felelős egyetlen feltüntetett orvos minőségének, szolgáltatásai szintjének és rangsorolásának ajánlásáért és hirdetéséért, illetve nem tekinti részének azt.
Szolgáltatásaink kizárólag személyes, nem kereskedelmi célokra használhatók fel. Ennek megfelelően az internetes oldalunkon feltüntetett tartalmak vagy információk, szoftverek, termékek és szolgáltatások újra eladása, deep-linkelése, felhasználása, másolása, megfigyelése (pl.: spider, scrape), feltüntetése, letöltése vagy sokszorosítása bármilyen kereskedelmi, illetve versenytársi tevékenységből vagy célból nem engedélyezett.


2. Adatvédelem

Az OrvosAjánló.hu magas szintű etikai normákat alkalmaz és tiszteletben tartja az Ön személyes adatait. A törvény szerint a joghatóságok részére szükség esetén közzé kell tennünk adatait, illetve időpont és orvosi csomag lefoglalása során megadott nevét, e-mail címét és telefonszámát el kell juttatnunk orvosa részére - ezen eseteken kívül személyi adatait az Ön beleegyezése nélkül semmilyen esetben sem szolgáltatjuk ki harmadik fél részére. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy személyes adatait megosszuk társcégeinkkel (az Európai Unión belül és kívül), beleértve saját alkalmazottainkat és társcégeink alkalmazottait, valamint megbízható ügynökeinket és képviselőinket. Mindezen személyek a mi engedélyünkkel férhetnek hozzá ezekhez az információkhoz. Erre szolgáltatásaink biztosítása érdekében van szükség (beleértve az ügyfélszolgálati szolgáltatásokat és a belső (audit/egyeztetés) vizsgálatokat). Kérjük, tekintse meg adatvédelmi nyilatkozatunkat további információért.


3. Ingyenesség, garantált kedvezmény

Szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. A többi céghez képest mi semmilyen költséget nem fogunk felszámolni Önnek szolgáltatásaink után, és az orvosi csomagárakhoz nem adunk hozzá semmilyen kiegészítő (foglalási) díjat. A vizsgálat pontos ára fel van tüntetve az orvosi csomagokon. Hitelkártyájáról nem fogunk levonni semmilyen pénzösszeget, Ön közvetlenül orvosának fog fizetni a kiválasztott szolgáltatásért. Az OrvosAjánló.hu oldalon az orvosi csomagok árai nem lehetnek drágábbak az adott orvoshoz tartozó szolgáltatási árainál.


4. Lemondás

Az időpont foglalás során Ön elfogadja és egyetért a magánrendelőre vonatkozó lemondási feltételeivel, melyek az Ön foglalására vonatkoznak. Amennyiben áttekinteni, módosítani vagy lemondani szeretné foglalását kérjük, térjen vissza a foglalást visszaigazoló e-mailhez és kövesse az ott található utasításokat!


5. További feltételek

A foglalással Ön elfogadja, hogy

(1) e-mailt kapjon tőlünk a bejelentkezés dátuma előtt, amely információkat tartalmaz a kiválasztott szolgáltatásairól, illetve bizonyos információkat és ajánlatokat (beleértve a harmadik féltől származó ajánlatokat, amennyiben ezt engedélyezte) a foglalásával és orvosi csomagjával kapcsolatosan,

valamint elfogadja, hogy

(2) e-mailt kapjon tőlünk a magánrendelésen való tartózkodása után, amellyel lehetőséget kínálunk az orvossal és klinikával kapcsolatos véleményének megosztására.

A foglalási visszaigazoláson, a foglalás módosításának részletein, a foglalás lemondásán, az esetleges emlékeztető e-maileken (amennyiben nem fejezett be egy foglalást), a magánrendelő felkérésen, az Ön által kért e-maileken és a foglalással kapcsolatos kommunikáción (tőlünk vagy a magánrendelőktől) kívül nem küldünk Önnek további (kért vagy kéretlen) értesítést, e-mailt vagy egyéb üzenetet, hacsak Ön másképp nem rendelkezik.


6. Besorolás és értékelések

Weboldalunkon az alapértelmezett besorolás az "ajánlott" (vagy bármilyen hasonló megfogalmazás) (az "Alapértelmezett Besorolás"). Az Ön kényelme érdekében más alternatívát is kínálunk az orvos vagy klinika osztályozásához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Alapértelmezett Besorolás egy teljesen automatikus rendszer (algoritmus) alapján működik, számos kritérium szerint.
A kitöltött értékelés

(1) esetlegesen megjelenítésre kerülhet az adott orvos, klinika információs oldalán azzal a kizárólagos céllal, hogy a (jövőbeni) pácienseket informálja az Ön véleményéről a magánrendelő szolgáltatásaival (és a szolgáltatás színvonalával), valamint a magánrendelő minőségével kapcsolatban,

illetve

(2) (részben vagy egészben) felhasználható és elhelyezhető az OrvosAjánló.hu belátása szerint (pl. marketing, promóciós vagy szolgáltatás-fejlesztési célokra) saját weboldalán, illetve olyan médiaplatformokon, hírlevelekben, különleges promóciókban, alkalmazásokban vagy bármely olyan csatornán, melyet az OrvosAjánló.hu birtokol, használ, üzemeltet vagy irányít.

Fenntartjuk a jogot, hogy az értékeléseket moderáljuk, visszautasítsuk vagy eltávolítsuk, saját belátásunk szerint. Az értékelési űrlap felmérésnek tekintendő, és nem tartalmaz (további kereskedelmi) ajánlatokat, meghívókat vagy promóciókat.


7. Jogi nyilatkozat

Ezen szabályok és feltételek korlátozások tárgyát képezik, cégünk kizárólag olyan közvetlen károkért vállal felelősséget, melyet Ön elszenvedett, kifizetett, vagy aminek Ön ki volt téve a szolgáltatásaink teljesítésének hiányának tulajdonítható hibából, melynek teljes összege az Ön foglalásának teljes összege - ahogy az e-mail bizonylaton is fel van tüntetve (akár egy adott, akár több, egymáshoz kapcsolódó káreset esetén).
Emellett cégünk, tisztségviselőink, alkalmazottaink, képviselőink, társcégeink, disztribútoraink, (disztribúciós) partnercégeink, licenszes partnereink, ügynökeink vagy bármely egyéb – az oldal és tartalmának létrehozásával, szponzorálásával és promóciójával foglalkozó - partnereink nem vállalnak felelősséget:


(1) bármely büntető, különleges, közvetlen vagy jelentéktelen veszteségért vagy kárért, bármely termelésveszteségért, profitveszteségért, bevételveszteségért, szerződésvesztésért, eszmei érték vagy hírnév veszteségéért vagy káráért, jogveszteségért,


(2) bármely pontatlanságért a (leíró) információkban (az árakat, az orvosi csomagokat és rangsorolásokat bele értve), melyet a magánrendelő nyújtott honlapunk részére,


(3) a magánrendelő által végrehajtott szolgáltatásokért vagy kínált termékekért,


(4) bármely (közvetlen, közvetett, következményekkel vagy büntetéssel járó) károkért, veszteségért vagy költségért, melyet Ön szenvedett vagy Önnek kellett fizetnie weboldalunk használata vagy késedelme miatt vagy azzal kapcsolatban, illetve


(5) bármely (személyes) sérülésért, halálesetért, anyagi kárért, vagy egyéb (közvetlen, közvetett, különleges, következményekkel vagy büntetéssel járó) károkért, veszteségekért vagy költségekért, melyet Ön elszenvedett, megesett Önnel, vagy fizetnie kellett, legyen szó (törvényes) cselekedetekről, hibákról, viszályokról, (súlyos) gondatlanságról, szándékos félrevezetésről, mulasztásokról, végrehajtás elmaradásáról, megtévesztésekről, kárról vagy szigorú kötelezettségről, melyek (teljes egészében vagy részben) a magánrendelőknek tulajdoníthatók (személyzet, igazgatósági tagok, hivatalnokok, ügynökök, képviselők vagy társuló felek), beleértve bármely (részleges) lemondást, túlfoglalást, sztrájkot, kényszerhelyzetet vagy bármely olyan eseményt, mely cégünk hatáskörén kívül esik.
8. Egyéb rendelkezések

Amennyiben nincsen másképp meghatározva, a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, illetve a honlapon található vagy általa alkalmazott szoftver és a weboldalon feltüntetett tartalmak, információk és anyagok szellemi tulajdonjoga (a szerzői jogokkal egyetemben) az OrvosAjánló.hu. vállalatának, valamint ellátó és szolgáltató cégeinek tulajdonát képezik.
Ezen szabályok és feltételek, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos eljárások a magyar törvények alapján lettek meghatározva és aszerint kezelendők. Ezen szabályokra és feltételekre, valamint szolgáltatásainkra vonatkozó bármely vitás kérdés kizárólag az illetékes hatáskörű bíróságokon tárgyalható meg.
A szabályok és feltételek eredeti, magyar nyelvű verziója több más nyelven is elérhető. A lefordított változat udvariasságból készült, kizárólag irodai – nem hivatalos – fordítás, így ezekre hivatkozni nem lehet. Amennyiben bármilyen vita merül fel ezen szabályok és feltételek tartalmával vagy értelmezésével kapcsolatban, vagy ellentmondás vagy eltérés merül fel a magyar változat és bármely más nyelvű változat között, minden esetben a magyar változat irányadó és döntő érvényű. Az magyar nyelvű verzió elérhető weboldalunkon (az magyar nyelvű oldal kiválasztásával), vagy írásos kérés esetén elküldjük Önnek.
Amennyiben a jelen szabályok és feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű, vagy azzá válik, az összes többi rendelkezés továbbra is érvényben marad. Ilyen esetben az érvénytelen rendelkezés továbbra is alkalmazandó, amennyire csak a hatályos törvény megengedi. Ebben az esetben el kell fogadnia egy az érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű rendelkezéshez hasonló rendelkezést, amennyiben az a szabályok és feltételek szekcióban meghatározott tartalommal és célokkal összhangban áll.