Budapest Plasztikai Intézet | Hogyan készüljünk fel a nagy napra? Előkészületek plasztikai műtét előtt | Orvos Ajánló
Rendben Szolgáltatásunk igénybevételével, honlapunk böngészésével Ön beleegyezik a sütik (Cookie) használatába. További részletek az Adatvédelmi irányelveink oldalunkon.

Budapest Plasztikai Intézet: Hogyan készüljünk fel a nagy napra? Előkészületek plasztikai műtét előtt


Korábbi Hogyan tudom felkészíteni szervezetemet a nagy napra?!
Felkészülés a plasztikai műtétre című cikkünkben már írtunk a szervezet felkészítéséről, most összegyűjtöttük, hogy mik azok a teendők, amiket érdemes elintézni magunk körül még a beavatkozás előtt.

Érdemes egy kisebb-nagyobb bevásárlást megejteni és feltölteni a hűtőt, kiüríteni a szennyesládát, kitakarítani, akár pár napi ételt megfőzni, hogy a lábadozás első napjaiban semmiben ne szenvedjünk hiányt, hiszen a műtét után közvetlenül nem tudunk majd sokat mozogni.

Minden utókezeléshez szükséges gyógyszert, kötszert, krémet vásároljunk meg előzetesen, ezekről természetesen részletes információt és javaslatot kapunk plasztikai sebészünktől. Készítsük el fekhelyünket megfelelően, hogy kényelmesen pihenhessünk, arra pedig ügyeljünk, hogy ne olyan helyiségben legyen, amit lépcsőzéssel kell megközelíteni. Az ágyból való felkelést megkönnyíthetjük azzal, hogy kiülő helyzetben lábfejünk leér a földre.
A közelbe helyezzük el a legszükségesebb dolgokat (fájdalomcsillapító, lázmérő, ásványvíz, stb.). Fürdőszobánkban könnyen elérhető helyekre tegyük törülközőnket, köntösünket, könnyű váltóruháinkat. Gondoskodjunk a háziállatok (kutya, macska) elhelyezéséről családtagnál, barátnál a műtét utáni napokra.

Amennyiben a plasztikai beavatkozás reggeli, délelőtti időpontban lesz a műtétet
megelőző este csak könnyű vacsorát fogyasszunk, éjfél után pedig már minden szilárd ételt, folyadékot kerüljünk.
Ha délután kerül sor a műtétre, akkor aznap reggel 7 óráig lehet csak enni vagy inni. Ennek az az oka, hogy az emésztés minimum 8 órát vesz igénybe, teli gyomorral viszont nem végezhető el a beavatkozás. Ha nagyon izgulunk a másnaptól, igyunk egy nyugtató citromfű teát, hogy éjszakánk valóban pihentető legyen.

Ébredés után vegyünk egy lazító fürdőt, vagy zuhanyt, de kerüljük a testápoló, smink használatát. Táskánkba könnyen felvehető, laza (sportos) ruhát tegyünk, hogy másnap minél könnyebben felöltözhessünk.

És ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb dologról, amely végigkísérheti átalakulásunkat a kezdetektől a csodás végkifejletig!
Egy társ, egy kísérő, egy barát…, aki nemcsak akkor van mellettünk, amikor elhagyjuk a kórházat, hanem segít felrázni párnánkat, támogat és lelkileg is mellettünk áll.


Forrás: http://budapestplasztika.blogger.hu/2011/10/09/hogyan-keszuljunk-fel-a-nagy-napra-elokeszuletek-plasztikai-mutet-elott

Budapest Plasztikai Intézet csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]

Nephrológia
Nefrológiai szakorvosi konzultáció
Nephrológiai szakorvosi konzultáció

Prof. Dr. Székács Béla
Budapest Plasztikai Intézet
Budapest, V. ker.
Csomag azonosító
XR-72-48
Budapest Plasztikai Intézet
43.000 Ft
Időpontot kérek
Plasztikai sebészet
Alakformálás, testszobrászat
Alakformálás, testszobrászat

Rengeteg olyan hatás ér minket életünk során, melyek eredményeképpen tükörbe nézve azt tapasztaljuk, alakunk már nem olyan, mint régen.

Ilyen például hölgyeknél a terhesség időszaka, mely a babavárás öröme mellett maradandó nyomot hagy a női testen.
Nemcsak a nők, a férfiak esetében is jellemző a hirtelen testsúlyváltozás, az öregedés folyamatát pedig még a legtudatosabb életformát folytatva sem tudjuk kikerülni. A plasztikai sebészeti testszobrászati beavatkozások olyan területek formálásában is segítségünkre vannak, melyek esetében más módszerek nem vezetnek eredményre.

A hasplasztika eredményeképpen a has feszesebbé, laposabbá válik, segítségével felszámoljuk a lokális súlytöbbletet, és a lógó, megereszkedett bőrt.

A zsírleszívás elsődleges célja nem a súlytöbblet megszüntetése, hanem az alakformálás. A plasztikai beavatkozással azoktól a makacs zsírpárnáktól is elbúcsúzhatunk, melyeket a legkitartóbb mozgással sem tudtunk eltüntetni.

A vádliplasztika segítségével a vékony lábszárunkat tudjuk formásabbá tenni. A vádli plasztikai műtét után már bátran hordhatunk szoknyát, rövidnadrágot.

A genetikai adottságok, az öregedés, vagy a súlyingadozások hozzájárulnak a bőr, és az ott lévő zsírrétegek megereszkedéséhez. Ezeket a problémákat fenékplasztika, karplasztika, combplasztika vagy mellplasztika segítségével szüntetjük meg.

Intézetünk tapasztalt plasztikai sebészei fel vannak készülve arra is, hogy akár több beavatkozást egy időben, kombinált plasztikai műtét keretében végezzenek el.

  • hasplasztika
  • zsírleszívás
  • fenékplasztika
  • vádliplasztika
  • felső törzsplasztika
  • alsó törzsplasztika
  • karplasztik
  • combplasztika

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

• Egyéni árak, akciók, kedvezmények
• Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
• Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
• Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
• A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
• Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
• Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
• Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
• Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk

 


Plasztikai műtét ára 5% OrvosAjánló.hu kedvezménnyel!

Legyen szó mellplasztikáról, hasplasztikáról, zsírleszívásról vagy akár kombinált plasztikai műtétről, az árak meghatározását több tényező is befolyásolja: a plasztikai műtéten részt vevő személy egyéni adottságai, hogy mennyire komplikált a beavatkozás, kombinált eljárás alkalmazása, illetve a felhasznált implantátum típusa. Ezért a Budapest Plasztikai Intézetben egyéni árakkal dolgozunk, amit plasztikai sebészünk a személyes konzultáció után határoz meg.

Általánosságban elmondható, hogy a következő szolgáltatásokat tartalmazza intézetünkben a plasztikai műtét ára:

• Személyre szabott, szövetkímélő, a páciens adottságait, elvárásait figyelembe vevő természetes eredményekre törekvő brazil műtéti technika használatát. A speciális plasztikai műtéti technikának köszönhetően rövidebb a műtéti idő, gyorsabb a felépülés, a szövődmények elkerülhetőbbek, gyorsabban gyógyulnak a hegek.

• Korszerű, biztonságos felszívódó varróanyagok, kötöző anyagok és egyéb fogyóanyagok használatát.

• A plasztikai beavatkozás ára magába foglalja a kiváló minőségű, biztonságos implantátumokat, melyeket a világ vezető mellimplantátum gyártója forgalmaz több mint 20 éve (Mentor). Minden implantátumra a gyártó életre szóló termékgaranciát vállal. Az implantátumok CE minősítéssel és FDA minősítéssel rendelkeznek.

• Modern, biztonságos gyógyszerek és vegyszerek (jelölőanyag, fertőtlenítő, stb.) használatát.

• A műtéti ár tartalmazza a plasztikai műtéti altatást, mely magában foglalja a beavatkozás előtti előzetes altatóorvosi konzultációt, a plasztikai beavatkozás során az altatóorvosi és altató szakasszisztensi közreműködést, valamint korszerű altatógépek és altatószerek alkalmazását.

• Szövődménymentes plasztikai műtét utáni gyógyszereket a kórházi tartózkodás alatt (pl. antibiotikum, fájdalomcsillapító, véralvadásgátló injekció), valamint az ellátást is tartalmazza a műtéti ár.

• Beavatkozás után szükséges ruházatot: egy darab speciális szorító ruhát vagy melltartót a műtéthez biztosítunk. Kizárólag erre a célra kifejlesztett, kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött termékeket használunk, amelyet a sebész az adott beavatkozáshoz, egyéni adottságokhoz mérten választ ki az Ön számára.

• Trombózis megelőzésére szolgáló rugalmas fásli viselését a plasztikai sebész a műtét típusához és egyéni adottságokhoz mérten javasol.

• Magánkórházi tartózkodást kétágyas szobában, külön fürdőszobával, a következő felszereltséggel: légkondicionáló, TV, multimédiás eszközök, WiFi, friss újságok mini bár, széf, papucs, fürdőköpeny, tisztálkodási szerek, fogápolási eszközök.

• A kórházi tartózkodás során az állandó orvosi és nővéri felügyeletet, minden szobában speciális nővérhívó eszközzel.

• A beavatkozás utáni állapottól függően napi háromszori, teljes étkezési ellátást, minőségi étteremből rendelt a’ la carte ételekkel, egyéni diétás, vegetáriánus és speciális étrend lehetőséggel.

• Kórházi tartózkodása során szigorú higiéniai előírásoknak felelünk meg: minden szobában kézfertőtlenítő található, naponta cserélt törülközők, ágyneműk, folyamatos ellenőrzést, takarítást biztosítunk az intézmény területén.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

 

Budapest Plasztikai Intézet
Budapest, V. ker.
Csomag azonosító
XR-72-31
Budapest Plasztikai Intézet
Kérjen ajánlatot!
Egyedi árak
Időpontot kérek
Urológia
Urológiai szakorvosi konzultáció
Urológia

  • Urológiai szakorvosi konzultáció
Budapest Plasztikai Intézet
Budapest, V. ker.
Csomag azonosító
XR-72-44
Budapest Plasztikai Intézet
25.000 Ft
Időpontot kérek
Plasztikai sebészet
Arcmegújító plasztika csomag
Arcmegújító plasztika csomag

Szeretné arcának vonásait lágyabbá tenni, megjelenését fiatalítani?
Arcmegújító plasztika csomagunkban az arcot érintő plasztikai beavatkozásokat és esztétikai kezeléseket kombinálhatja:

• teljes arcplasztika (nyakplasztikával, nyaki zsírleszívással)
• MACS Lift arcplasztika
• orrplasztika
• szemhéjplasztika (alsó vagy felső szemhéjplasztika)
• állplasztika
• esztétikai kezelések:ránctalanítás, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés

Az Ön esetében szükséges arcmegújító kezelésekről, ezekhez kapcsolódó előkészületekről, kórházi tartózkodásról kérjük, egyeztessen plasztikai sebészünkkel egy személyes konzultáción!

Plasztikai műtét ára 5% OrvosAjánló.hu kedvezménnyel!

Legyen szó mellplasztikáról, hasplasztikáról, zsírleszívásról vagy akár kombinált plasztikai műtétről, az árak meghatározását több tényező is befolyásolja: a plasztikai műtéten részt vevő személy egyéni adottságai, hogy mennyire komplikált a beavatkozás, kombinált eljárás alkalmazása, illetve a felhasznált implantátum típusa. Ezért a Budapest Plasztikai Intézetben egyéni árakkal dolgozunk, amit plasztikai sebészünk a személyes konzultáció után határoz meg.

Általánosságban elmondható, hogy a következő szolgáltatásokat tartalmazza intézetünkben a plasztikai műtét ára:

• Személyre szabott, szövetkímélő, a páciens adottságait, elvárásait figyelembe vevő természetes eredményekre törekvő brazil műtéti technika használatát. A speciális plasztikai műtéti technikának köszönhetően rövidebb a műtéti idő, gyorsabb a felépülés, a szövődmények elkerülhetőbbek, gyorsabban gyógyulnak a hegek.

• Korszerű, biztonságos felszívódó varróanyagok, kötöző anyagok és egyéb fogyóanyagok használatát.

• A plasztikai beavatkozás ára magába foglalja a kiváló minőségű, biztonságos implantátumokat, melyeket a világ vezető mellimplantátum gyártója forgalmaz több mint 20 éve (Mentor). Minden implantátumra a gyártó életre szóló termékgaranciát vállal. Az implantátumok CE minősítéssel és FDA minősítéssel rendelkeznek.

• Modern, biztonságos gyógyszerek és vegyszerek (jelölőanyag, fertőtlenítő, stb.) használatát.

• A műtéti ár tartalmazza a plasztikai műtéti altatást, mely magában foglalja a beavatkozás előtti előzetes altatóorvosi konzultációt, a plasztikai beavatkozás során az altatóorvosi és altató szakasszisztensi közreműködést, valamint korszerű altatógépek és altatószerek alkalmazását.

• Szövődménymentes plasztikai műtét utáni gyógyszereket a kórházi tartózkodás alatt (pl. antibiotikum, fájdalomcsillapító, véralvadásgátló injekció), valamint az ellátást is tartalmazza a műtéti ár.

• Beavatkozás után szükséges ruházatot: egy darab speciális szorító ruhát vagy melltartót a műtéthez biztosítunk. Kizárólag erre a célra kifejlesztett, kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött termékeket használunk, amelyet a sebész az adott beavatkozáshoz, egyéni adottságokhoz mérten választ ki az Ön számára.

• Trombózis megelőzésére szolgáló rugalmas fásli viselését a plasztikai sebész a műtét típusához és egyéni adottságokhoz mérten javasol.

• Magánkórházi tartózkodást kétágyas szobában, külön fürdőszobával, a következő felszereltséggel: légkondicionáló, TV, multimédiás eszközök, WiFi, friss újságok mini bár, széf, papucs, fürdőköpeny, tisztálkodási szerek, fogápolási eszközök.

• A kórházi tartózkodás során az állandó orvosi és nővéri felügyeletet, minden szobában speciális nővérhívó eszközzel.

• A beavatkozás utáni állapottól függően napi háromszori, teljes étkezési ellátást, minőségi étteremből rendelt a’ la carte ételekkel, egyéni diétás, vegetáriánus és speciális étrend lehetőséggel.

• Kórházi tartózkodása során szigorú higiéniai előírásoknak felelünk meg: minden szobában kézfertőtlenítő található, naponta cserélt törülközők, ágyneműk, folyamatos ellenőrzést, takarítást biztosítunk az intézmény területén.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

 

Budapest Plasztikai Intézet
Budapest, V. ker.
Csomag azonosító
XR-72-27
Budapest Plasztikai Intézet
Kérjen ajánlatot!
Egyedi árak
Időpontot kérek