Kezelések, vizsgálatoki magánrendelések

Google+
Ügyfélszolgálat
Találjunk együtt szakorvost!

Segítünk a választásban és az időpont foglalásban!

Kérdése esetén hívjon minket vagy írjon levelet!

+36 30 923 5766
Hétfő - péntek
8:00 - 20:00

Orvos-természetgyógyász, Kezelések, vizsgálatok, Colon-Hydro-Terápia, Alternatív gyógyítás, Akupunktúra
Budapest, VII. ker.
Colon-Hydro-Terápia - 1 alkalom9.025 Ft
Értékelés: 9/10
Belgyógyászat, Dietetika, Diagnosztika, ANESA vizsgálat, Érrendszer vizsgálata
Budapest, I. ker.
MAGNETER mágnesterápiás kezelés3.325 Ft
MAGNETER mágnesterápiás kezelés - bérlet 115.200 Ft
Értékelés: 8.9/10
Nőgyógyászat, Terhesgondozás, Gyermekgyógyászat, Gyermek nőgyógyászat, Immunológia
Budapest, XIII. ker.

Laborvizsgálatok           

Pszichológia

Szakorvosi vizsgálatok

 

 • Bőrgyógyászat
 • Fül-orr-gégészet
 • Immunológia
 • Nőgyógyászat
 • Ultrahang-diagnosztika

 

Specialitások

 

 • CT-lézer-mammográfia
 • Csontritkulás vizsgálat
 • Ételintolerancia-kimutatás
 • Fogyás- és elhízás ambulancia
 • Fülakupunktúra
 • Premium Health Concepts fogyókúrás program
 • Szoptatásra, csecsemőgondozásra való felkészítés

 

Masszázsok

Menedzserszűrő programok

 

 • Állapot felmérési alapcsomag
 • Alap szűrési csomag
 • Komplex szűrési csomag 

LIPID AMBULANCIA: magas vérzsír vizsgálata és kezelése, kardiológiai és angiológiai rizikófelmérés

A magas koleszterinszintet a zsíros étrenddel hozzuk összefüggésbe.
De sokan nem tudják, hogy megfelelő táplálkozás mellett is kialakulhat, az életkor előrehaladtával illetve a stressz következtében.

Ön nem érzékeli a kóros szintet, ezért van szükség szűrővizsgálatra.

A koleszterin felelős az „érelmeszesedésért”, melynek következtében a szív, agy, perifériás erek, vese, szem, stb. károsodik.

Egészségközpontunk szakorvosai az Ön életvitelét figyelembe véve olyan gyógyszeres kezelést, illetve életmódbeli változtatásokat javasolnak, amelyek nagymértékben csökkentik a magas koleszterinszint fenyegetését.

Szakorvos: Dr. Vértes András

Dr. Tóth Károly PhD


Magas vérnyomás ambulancia

A magas vérnyomás, más néven hypertónia nagyon sok esetben szívbetegséghezvezet.
Amikor a vérerek túl merevvé válnak, nem képesek periodikusan tágulni, majd összehúzódni.
Az erekben emelkedik vér nyomása és a szívnek nagyobb munkát kell kifejteni a megfelelő mennyiségű vér pumpálása érdekében.
Így a hypertoniacsendben károsítja a szívet és más szerveket, idővel súlyos betegséget okozhat, ezért nevezik közkeletűen csendes gyilkosnak.

A magas vérnyomásban szenvedők nagy része nem tud betegségéről.
Mivel gyakran nem jelentkeznek a betegség jelei, csak a szűrővizsgálat során kaphatunk képet állapotunkról, veszélyeztettségünkről.


Merevedési zavar ambulancia

A MeDoc-Egészségközpont kiemelten foglakozik a merevedési zavar kezelésével. A probléma kezelése jelentősen javítja a páciens életminőségét és lelki állapotát.
A merevedési zavar jelentős részben teljesen gyógyítható!

Mivel a férfiak elsősorban életmódbeli és pszichés okokat feltételeznek a merevedési zavar mögött, elenyésző számban (kevesebb, mint 10%-ban) fordulnak csak orvoshoz.
A megkérdezettek többsége inkább a háziorvosát keresné fel a problémával, kevesebben ismerik a szakorvosi (urológus, andrológus) segítség lehetőségét.

Az orvosnak nemcsak az egyéb, esetleg háttérben meghúzódó betegségek kiszűrésében van nagy szerepe, hanem hatékony kezelést, megoldást is ő javasol.

A hazai felmérésben résztvevők a potenciazavar okai között a stresszt, a munkahelyféltést, az anyagi problémákat és a pörgő életvitelt nevezték meg. A megkérdezettek körében kevesen tudták, hogy merevedési zavart okozhatnak a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, és számos urológiai probléma is csökkentheti az erekció keménységét.

A válaszadók között sokak számára ismeretlen volt az a tény, hogy a merevedési zavar ezen betegségek előjeleként is jelentkezhet, vagyis a potenciazavar már jóval az egészségügyi probléma súlyossá válása előtt figyelmeztet a betegség kialakulására, amikor az még könnyen kezelhető, a szövődmények megelőzhetők.

Magyarországon ez a probléma különös hangsúlyt kap a szív-érrendszeri megbetegedések gyakoribb előfordulása és az ebből eredő korai halálozás miatt.

Szakorvos: Dr. Tóth Károly PhD


Ultrahangvizsgálatok

Az ultrahang a legkíméletesebb, fájdalmatlan, káros hatással nem járó, emiatt korlátlanul ismételhető vizsgálat.
A MeDoc Egészségközpontban az alábbi ultrahangvizsgálatok elvégzésére van lehetőség:

 

 • Hasi- és kismedencei ultrahang           
 • Nyaki erek ultrahangos vizsgálata
 • Pajzsmirigyultrahang
 • Emlőultrahang
 • Szívultrahang
 • Hüvelyi ultrahang
 • Ízületi ultrahangCsontritkulás vizsgálat

Az oszteoporózis azt jelenti, hogy a csontok ellenálló képessége, sűrűsége,
szilárdsága csökken, szerkezete megváltozik, a csontok törékenyek lesznek.

A betegek és hozzátartozóik azt veszik észre, a tartásuk meggörnyedt, tartósan nem tudják "kihúzni" magukat, fáradtnak, gyengének érzik a hátukat, a testmagasságuk csökken /a szoknya hosszabb lesz/.

A csontritkulás kialakulása lassú folyamat.
Csak későn okoz tüneteket, gyakran akkor válik nyilvánvalóvá, amikor a csonttömegveszteség olyan nagy fokú, hogy nem bírja el a megszokott terhelést és a csökkent szilárdságú csont akár teljesen váratlanul- eltörik.
A csont szilárdságát főként a csont sűrűsége és a csont szerkezete határozza meg. A jelentős erős fájdalom akkor alakul ki, mikor az idősebb korban gyakori esések során valamelyik csontjuk eltörik.

Az oszteoporózisos törések, főleg a csigolyák törései krónikus fájdalommal és mozgáskorlátozottsággal járnak.
Pedig a a hajlott hát, az elnyomorodott végtagoknem szükségszerű velejárói az időskornak.

Ultrahangos csontsűsűségmérésünk hatékonyan segít a tünetek és panaszok kialakulása előtt felismerni a betegséget.Food detektív - ételintolerancia-kimutatás

Bőrtünetek, depresszió, hasmenés, irritábilis bélszindrómához hasonló tünetek, kóros elhízás, menstruációs problémák, migrén, puffadás, súlyproblémák...

Lehet, hogy Ön is ételintoleranciában szenved? 

A FoodDetective™ segítségével egy csepp vérből egyszerűen meghatározható, hogy melyik étel okozhatja kellemetlen tüneteit!

Mi az ételintolerancia?

Az ételintolerancia az emésztőrendszer és az immunrendszer egymásra hatásából kialakuló krónikus érzékenység bizonyos ételekre.
A szervezet „nem tűri” ezek elfogyasztását és kellemetlen tünetekkel tiltakozik ellene.

Ételintolerancia vagy ételallergia?

 

 1. Ételintolerancia kialakulásakor a tünetek a kiváltó étel elfogyasztása után hosszú idővel – akár napokkal, hetekkel később – jelentkeznek, és súlyosságuk függ az elfogyasztott étel mennyiségétől. A népesség kb. 40%-a szenved tőle. Felismerése a FoodDetective™ ételintolerancia-teszttel egyszerűen lehetséges. Gyógyszeres kezelést nem igényel: a tünetek a megfelelő étrend kialakításával és betartásával általában megszűnnek.
 2. Az ételallergia a szervezet azonnali, heves reakciója bizonyos élelmiszerekre. Tünetei akár életveszélyesek is lehetnek. Előfordulása sokkal ritkább, mint az ételintoleranciáé, a népesség 1%-át veszélyezteti.

 Fogyás- és elhízás ambulancia

Az emelkedett testtömeg index –más néven BMI- óriási rizikótényező a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában. Célunk a szakszerű segítségnyújtás mindazoknak, akik elszánták magukat, hogy változtassanak életmódjukon.

Ambulanciánkon lehetőség van arra, hogy fény derüljön mindazon tényezőkre, melyek esetleg akadályozhatják az eredményes fogyást.
Ilyen tényezők például az emelkedett koleszterin szint, a pajzsmirigy alulműködési zavar, a cukorbetegség.

Miután felmértük az egészségi állapotot, kiderítettük és kezeltük a felmerülő egészségügyi problémákat szakértők és orvosok segítségével (kardiológus, diabetológus, dietetikus) vizsgáljuk ki a páciens teherbíró képességét és ennek megfelelő mozgásrendi tanácsadást nyújtunk.

Ezen kívül személyre szabott diétás tanácsokkal látjuk el.
Mivel sokszor a legnagyobb problémát az egészséges ételek elkészítése és a diéta betartása jelenti, mi lehetőséget adunk arra is, hogy együttműködő partnerünkkel személyre szabott, egészséges ételt fogyaszthassanak pácienseink minden nap.

Mindemellett lehetőség van - az orvosaink által is elfogadott- HTSL (High-Tech Slimming Lipolysis) és fülakupunktúrás kezelés igénybevételére is.

Fogyásambulanciánkon pácienseink számos csomag és bérlet közül választhatnak, annak megfelelően, hogy ki, milyen jellegű segítségre szorul.Fülakupunktúra

A fülakupunktúrát már több ezer éve használják Kínában, de ismeretes, hogy Európa egyes országaiban is használták a népi gyógyászatban.

Fülünk felületén testünknek egy kisméretű vetülete (másolata) található, így valamennyi szervünknek van egy-egy neki megfelelő pontja a fülkagylón, amelynek ingerlésével az adott szervre gyógyító hatást fejthetünk ki.

A fülön található akupunktúrás pontok tűvel történő kezelését nevezik fülakupunktúrának, más mechanikai módszerrel történő ingerlését pedig, fülakupresszúrának.
A fülakupunktúrával hatékonyan és gyorsan látványos eredményeket tudunk elérni, mert közel van az agyhoz, tehát az információnak csak egy rövid és akadálymentes utat kell megtennie a központig.
A fülünkön (bár kis felület) valamivel több, mint 200 akupunktúrás pont található.

A kezelés harmóniába hozza testünket, lelkünket, jobb lesz a szervezet vérkeringése, energiaáramlása.
A belső szervek hatékonyabban méregtelenítenek.
A szervezet erőre kap, és képes lesz leküzdeni a problémákat. Ellazulunk, jobban alszunk, csökken az étvágy, normalizálódik a vérnyomás, megszűnik a cukoréhség. Beindulnak a test öngyógyító folyamatai.

A kezelés történhet:

 

 1. normál tűvel,
 2. tartós tűvel,
 3. tű helyett pici mágnesgolyókkal, vagy erre a célra alkalmas magvakkal, melyek a tűkhöz hasonlóan hatnak.

A tartós tűkkel végzett fülakupunktúra hatékonyan, fájdalommentesen segít megszüntetni a panaszokat.
A tű 1 mm illetve 1,5 mm hosszú, mely bőrszínű tapasszal van leragasztva (alig észrevehető). A behelyezett tűvel a mindennapi tevékenységek zavartalanul végezhetők, vízálló ezért lehet vele fürödni, úszni.

A mágnesgolyókat vagy magvakat hasonlóan vízálló, alig észrevehető tapaszokkal helyezzük fel és ugyanolyan hatást érhetünk el, mint a tűkkel.
Előnyük, hogy gyerekeknél is jól alkalmazhatóak.

A fülakupunktúra és akupresszúra fő alkalmazási területei:

 1. Általános méregtelenítés
 2. Fogyás
 3. Függőségek kezelése

Szakorvos: Dr. Szilágyi CsillaLaktációs tanácsadás

Amennyiben személyes szoptatási tanácsadásra vagy szoptatásra, csecsemőgondozásra való felkészítésre van szüksége a Rózsa Ibolya Éva, a MeDoc Egészségközpont laktációs tanácsadója segít Önnek.

Ahhoz, hogy egy édesanya sikeres legyen a szoptatásban, az elhatározáson túl megfelelő információra és támogatásra van szüksége, továbbá arra, hogy nehézség esetén szakszerű segítséget kapjon.

Felgyorsult világunkban elég leülni az internet elé, és az adott téma alapján egy szempillantás alatt az információk útvesztőjében találjuk magunkat. Így van ez a szoptatással is.

A sok-sok felmerülő kérdésre a kismamák ellentmondásos válaszokat, tanácsokat kapnak a családtagoktól, ismerősöktől.

A kétségek között tipródó Édesanyában felvetődik a kérdés: "Kinek higgyek? Mi a legjobb a kisbabámnak és nekem?"

A laktációs szaktanácsadó (IBCLC - International Board Certified Lactation Consultant ) nyugodt körülmények között válaszol minden felmerülő kérdésre.

Rózsa Ibolya, a MeDoc Egészségközpont szaktanácsadója nemzetközi vizsgával és 10 év tapasztalatával rendelkezik.

Tudományosan megalapozott információ átadásával segíti az Édesanyákat céljaik elérésében, kérdéseik megválaszolásában, problémáik megoldásában.

Mindezt teszi úgy, hogy az anya, a csecsemő és a család közös érdekeit helyezi előtérbe és korrekt információk átadásával támogatja a szoptatást.

Szem előtt tartja azt a vitathatatlan tényt, hogy MINDEN kisbaba és Édesanya külön egyéniség, ezáltal minden eset EGYEDI.

Támogatásával elősegíti az Édesanyát, hogy megtalálja saját útját, naprakész szakmai tudásával pedig megerősíti azt a tudást, ami minden Édesanyában ott lakozik: "az anyai ösztönt".Masszázsok

A MeDoc Egészségközpont képzett, nagy tapasztalattal rendelkező masszőrrel várja Vendégeit.

Lazuljon el, pihenjen, gyógyuljon és töltődjön fel nálunk!

Masszázsaink:                               

 

 1. Akupresszúrás masszázs
 2. Gyógymasszázs
 3. Kismamamasszázs
 4. Nyak, váll-, hátmasszázs
 5. Nyirokmasszázs(lymhdrenázs)
 6. Talpmasszázs
 7. Vitalizálómasszázs


Foglalkozás-egészségügyi szolgálat

Szolgáltatót keres de még nem találta meg a megfelelőt?

Törődjön dolgozói egészségével, kérjen ajánlatot a MeDoc Egészségközponttól!

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény szerint minden munkáltatónak kötelező valamennyi munkavállalója számára a kötelező foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást biztosítania.
A szolgálat működését, illetve a dolgozók kategóriába sorolását a 89/1995 (VII.14.) számú kormányrendelet írja elő.

A törvény betartását az OMMF évente felügyeli, és komoly büntetéseket ró ki azon munkáltatókra, amelyek nem biztosítják, ezt a kötelező vizsgálatot dolgozóik számára (50-500 000 Ft). Ezt a kötelező vizsgálatot kínálja most Önnek a MeDoc Egészségközpont kedvező áron!

Mit tartalmaz a MeDoc foglalkozás-egészségügyi alapcsomag?

 

 • Belgyógyászati vizsgálat (általános anamnézis felvétel, érzékszervek vizsgálata- fül, nyelv, orr, reflexpályák vizsgálata, hasi szervek manuális vizsgálata, fonendoszkópos vizsgálat, vizsgálati eredmények kiértékelése)
 • Éleslátás vizsgálat, monitoros munkavégzés szűrés
 • Testsúlymérés, testzsírmérés tanácsadással
 • Vérnyomásmérés
 • Színlátás- és hallásvizsgálat (igény szerint)

 

Az alapszolgáltatásokon felül lehetőség van többletszolgáltatások igénybevételére is:

 

 • Teljes kémiai laborvizsgálat
 • 12 elvezetéses EKG-vizsgálat
 • Vércukor, koleszterin vizsgálat
 • Teljes vizelet vizsgálat
 • Légzésfunkciós vizsgálat
 • Arteriográf vizsgálat (érfalrugalmasság)
 • Ultrahangvizsgálatok
 • Csontsűrűségmérés
 • Bőrgyógyászat vagy más szakorvosi vizsgálat

 


Minden szerződött partnerünk dolgozói részére 10% kedvezményre jogosító prémium kártyát állítunk ki, amelyet bármely más szolgáltatásunk igénybevételekor igénybe vehet! (Közvetlen családtagok is felhasználhatják!)

Mi az amit kínálunk?

 

 • Minőségi szolgáltatás
 • Elvégezzük a külön jogszabályban, valamint a mindenkor érvényes Munkavédelmi Szabályzatban meghatározott munkaköri alkalmassági (ideértve az előzetes-, időszakos-, a soron kívüli, és a záró) vizsgálatokat, és kezdeményezzük az ehhez szükséges szakorvosi vizsgálatokat.
 • Eleget teszünk a Foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos valamennyi jelentési kötelezettségnek /hatóságok/ és rendelkezünk a jogszabályokban előírt formanyomtatványokkal.
 • Elvégezzük a vonatkozó jogszabályok által előírt védőoltásokkal kapcsolatos kötelezettségek lebonyolítását, továbbá vezetjük az előírás szerinti nyilvántartást.
 • Biztosítjuk a cégnél a dolgozók részére az elsősegély oktatást.
 • A foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek gyanújának tisztázásához szükséges vizsgálatokat elvégezzük, az előírt hatósági bejelentéseket megtesszük.
 • Egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadást tartunk.

 

 

Értékelés: 8.8/10
 
Allergológia, Belgyógyászat, Diabetológia, Dietetika, Endokrinológia
Budapest, XI. ker.
Szakterületeink


 • Allergológia
 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Diabetológia
 • Dietetika
 • Endokrinológia
 • Foglalkozás – egészségügy
 • Fül-orr-gégészet
 • Gasztroenterológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Kardiológia
 • Neurológia
 • Nőgyógyászat
 • Ortopédia, Traumatológia
 • Pszichiátria, pszichoterápia
 • Pulmonológia
 • Ultrahang
 • Reumatológia
 • Urológia


Vizsgálatok és diagnosztika

» ABPM – Ambuláns vérnyomás monitorozás

» Citológia

» EKG

 

 • Terheléses EKG

 

» Laboratóriumi vizsgálatok

» Ultrahang vizsgálatok

 

 • Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat
 • Ízületi ultrahang vizsgálat
 • Lágyrész ultrahang vizsgálat
 • Carotis color duplex ultrahang vizsgálat
 • Végtagi erek / arteria vagy véna / ultrahang vizsgálat
 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
 • Here ultrahang vizsgálat
 • Emlő ultrahang vizsgálat
 • Újszülött ill. csecsemő ultrahangos szűrővizsgálatTinédzser ambulancia


A tinédzser ambulanciát rendelési idejében teljesen elkülönülten működtetjük a többi, „felnőtt” ambulanciától.
Így a rendelések könnyen igénybe vehetők iskolai időn kívül. Legfontosabb eredményünk a terhesség-megszakítások számának jelentős csökkenése.

Tinédzserkorban a test és a személyiség érettsége még jelentős fáziseltolódásban lehet és ezért fokozott tapintatot igényel a menstruációs rendellenességektől, fertőzéstől vagy hormonzavartól szenvedő kislány kezelése.

Törekszünk arra is, hogy ultrahangvizsgálattal váltsuk ki a manuális vizsgálatot. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a betegségek, problémák megelőzésére – egészségügyi és szexuális felvilágosítást végzünk.
Ennek során tudatosítjuk a gyermekekben, hogy milyen helyes szexuális szokásokra ügyeljenek, és milyen tüneteikre figyeljenek.

Tinédzserek számárafogamzásgátlási tanácsokkal szolgálunk, és a szexuálisan aktív leányokszűrővizsgálataitis itt végezzük.
Célunk, hogy olyan orvosi és emberi támogatást kapjon tőlünk a tinédzserkorú fiatal, ami biztonságba helyezi őt. HPV (Humán Papillóma Vírus) elleni vakcinációt, STD szűrést is végzünk rendelőnkben.

A legtöbb páciens fogamzásgátló tabletták felírása miatt keresik fel rendelésünket, de sokan jelentkeznek hüvelyi folyás, vérzési rendellenességek, alhasi fájdalom miatt, vagy csak szűrő jellegű nőgyógyászati vizsgálatra.
A rendszeres nőgyógyászati vizsgálatot a nemi élet megkezdése után életkortól függetlenül mindenkinek javasoljuk!

Ambulanciánkon elegáns, bizalomgerjesztő környezetben, diszkrécióval és óvatossággal bánunk a fiatalokkal.
Szűrővizsgálatok

Orvoshoz ritkán fordulunk panaszmentes állapotban, pedig a betegségek megelőzésének kulcsmomentuma, hogy rendszeresen végzett, az adott személy számára célzottan összeállított szűrővizsgálatokkal idejében fényt derítsünk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jelekre.
Évről- évre végzett vizsgálatok eredményeit összehasonlítva jóval a tünetek fellépte előtt lehetőségünk nyílik a kóros folyamatba beavatkozni, megállítani, visszafordítani, adott esetben kezelni.

Hazánkban az összes halálozás 54%-áért a szív- és érrendszeri betegségek, 27%-áért a daganatos megbetegedések felelnek.

Ezen betegségek kezelésének eredményessége nagy mértékben függ a felfedezés időpontjától. Sajnos éppen ezekre a betegségekre kiemelten jellemző, hogy sokáig tünetszegényen, lappangva rombolják szervezetünket.
Sok esetben a tünetek felléptekor már nincs lehetőség a teljes gyógyulásra, holott az időben megkezdett terápia teljes felépüléssel kecsegtet.

Ismert tény, hogy mind a daganatos, mind a szív- érrendszeri betegségek kialakulásában szerepet játszó rizikófaktorok közt befolyásolható, és könnyen nem, vagy egyáltalán nem befolyásolható tényezők sora áll.
Fontos, hogy ezen tényezők meglétét felkutassuk, a betegségek kialakulásának valószínűségét felmérjük, majd a kiiktatható rizikófaktorokat megszüntessük.

Szűrési programunk során néhány óra alatt, sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban, elegáns, kellemes környezetben, szakmailag megalapozott protokollok szerint, több szakorvosunk összehangolt munkájának köszönhetően felmérjük fizikai állapotát, terhelhetőségét, a rizikó faktorokat.

A szűrés menete:

Laborvizsgálatot, /vér és vizeletvizsgálat / követően hasi és kismedencei Uh vizsgálatot végzünk, amit belgyógyászati fizikális vizsgálat ,alapos egyéni és családi kórelőzmény felvétel, antropometriai mérések ( testsúly , testmagasság, BMI, ), nyugalmi EKG vizsgálat, terheléses EKG vizsgálat, szemészeti szakvizsgálat követ.

Kedves pácienseink igényeihez mérten különböző szűrővizsgálati csomagokat állítottunk össze.

Minden egyes vizsgálatot az adott szakterületen nagy jártassággal rendelkező szakorvos kolléga végez.

A szűrés eredményéről egy héten belül írásban adunk összefoglalást, melyben felhívjuk páciensünk figyelmét az esetleges eltérésekre, tanácsot adunk azok kezelésére, szükség esetén további vizsgálatokat javaslunk.

» Bőrgyógyászati szűrés
» Emlőszűrés
» Fül-orr-gégészeti szűrés
» Gasztroenterológiai szűrés
» Kardiológiai szűrés
» Nőgyógyászati szűrés
» Pulmonológiai szűrés
» Urológiai és prosztataszűrés
» Stroke rizikó szűrés
» Vastagbéldaganat szűrés
» Menedzserszűrés
» Jogosítvány érvényesítés, alkalmassági vizsgálatok
» Hajózási orvosi szolgáltatásVédőoltások


Védőoltással számos betegség megelőzhető!

Óvja egészségét tudatosan, hiszen ez a legnagyobb kincse!

ha utazik, ha nem…

Számos betegség megelőzhető, ha bizonyos alapismeretekre teszünk szert, szakember segítségével!

Ezt kínáljuk Önnek

 • otthonos környezetben,
 • barátságos „kiszolgálás” keretében,
 • Önhöz alkalmazkodva,
 • aktuális igényeit kielégítve,
 • egyénre szabottan,
 • naprakészen követve a nemzetközi ajánlásokat.

Leggyakoribb, oltással megelőzhető betegségek:

Influenza: nem esik ki a munkából, nem fertőzi a környezetében élőket
Hepatitis B: 28 év felett Ön védtelen, kötelező oltás már 11 éve,
Hepatitis A: bárhol fertőződhet
Diftéria, tetanusz, polió, pertusszis: a gyermekkori oltások által kialakított védettség már nem elegendő
Sárgaláz: bizonyos országok nem engedik a belépését
Agyhártyagyulladások: vírus okozta (kullancscsípés), járványos (baktérium)
Tífusz, malária: számos országban előforduló komoly betegségek
Méhnyakrák: a HPV vírus komolyan szedi áldozatait minden korosztályban, ez az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés

Bizonyos védőoltások megléte már a családtervezés idején is tudatos odafigyelést érdemel! (mumpsz, rubeola, kanyaró, bárányhimlő, influenza, szamárköhögés)

Részletes, személyre szabott konzultáció keretében kiszolgáljuk igényeit, segítünk megóvni egészségét, valóban egyénre szabott oltási tervet készítünk Önnek!

 

Védőoltások

 • Hepatitis A (Vírusos májgyulladás)
 • Hepatitis B (vírusos májgyulladás)
 • Tiphus abdominális (Hastifusz)
 • Meningococcus meningitis (Járványos agyhártyagyulladás)
 • Sárgaláz
 • Kolera
 • Kullancs-encephalitis (Kullancs terjesztette agyvelőgyulladás)
 • Veszettség (Rabies)
 • Tetanusz
 • Diftéria (torokgyík)
 • Poliomyelitis (Gyerekbénulás)
 • Malária
 • H1N1
 • Influenza
 • Humán Papilloma Vírus / HPV (Méhnyakrák elleni oltás)
 • Madárinfluenza
 • Pneumococcus
Értékelés: 9/10
Kezelések, vizsgálatok, Dentálhigéniás kezelés, Fogfehérítés ZOOM!, Fogászati szűrés , Fogászat
Budapest, VI. ker.
Dentálhigiéniás kezelés (fogkőleszedés)
Fogfehérítés
Fogpótlás (koronák, hídak inlay/onlay)
Fogszabályozás
Implantátum
Konzerváló fogászat
Szájsebészet
Fogászati szűrés • Implantátum

Alpha Bio implantátum akció!

140 000 Ft helyett most csak 98 000 Ft élethosszig tartó garanciával!Az implantátum élethosszig tartó megoldás

Az implantátum, azaz a „műfoggyökér” az állcsontba kerül beültetésre, melyre a csontosodási, gyógyulási idő elteltével, speciális felépítmények segítségével, koronákat, illetve hidakat rögzítünk.

Az implantátum előnyei:

 • nem kell ép fogakat lecsiszolni, azaz feláldozni
 • az implantátum anyaga bioanyag, nem mérgező, nem allergén
 • nincs tumort keltő hatása
 • nem korrodálódik
 • élethosszig tartó megoldás a fogpótlásra

Alpha Bio implantátum akció:

 • Ingyenes állapotfelmérés és konzultáció implantológusunkkal
 • Ingyenes személyre szabott, kezelési terv
 • Ingyenes panoráma röntgen
 • Alpha Bio Implantátum
 • Implantátum behelyezése
 • Gyógyulási csavar
 • Ingyenes varratszedés
 • Ingyenes kontroll vizsgálatok


Miért az Alpha Bio implantációs rendszert használjuk a Medicover fogászatán?

 • prémium minőség
 • több mint húsz éves nemzetközi tapasztalat
 • élethosszig tartó garancia
 • több évtizedes kutatás eredménye a most elérhető minőség és megbízhatóság
 • biokompatibilis anyagból készült implantátum
 • gyors és komplikáció mentes behelyezés
 • kiváló ár-érték arány


 • Fogszabályozás

Esztétikus, átlátszó rögzített fogszabályozó fémszínű árában 240 000 Ft helyett
200 000 Ft!
Sok ember a fogai miatt nem mer mosolyogni, pedig manapság egyre elterjedtebb a fogszabályozás mind gyermekek, mind felnőttek körében.

Ez köszönhető a növekvő esztétikai igényünknek és az egészségtudatosságunknak. Ma már tudjuk, hogy az egészséghez, a megfelelő emésztéshez az első lépés a jó rágófunkció, na és persze a szépséghez a tökéletes mosoly is elengedhetetlen.

Ezek könnyen elérhető és megvalósítható célok fogszabályozó kezelés segítségével bármely életkorban.

Ma már rengeteg féle fogszabályozó készülék van a piacon, a hagyományos ragasztott fém készülékektől az átlátszó láthatatlan fogszabályozókig, segítségünkkel mindenki megtalálhatja a neki valót.

Fogszabályozás tekintetében számos tévhit terjed, mint például:

 • a gyermekkorban elmulasztott fogszabályozást már nem érdemes pótolni felnőttkorban
 • a gyermek kinövi a fogak torlódását, ezért nincs szükség fogszabályzásra
 • felnőtt korban már nem lehetséges a fogszabályzás
 • az esetek túlnyomó részében a fogszabályozás foghúzással jár

Azonban a Medicover fogászatán mindezekre kínálunk szakszerű megoldást!


Felnőtt fogszabályozás

Felnőtteknek ajánlott készülék típusok:
 • Fogszínű rögzített lágy erőkkel dolgozó fogszabályozó (Damon Clear)
 • Fém, rögzített, lágy erőkkel dolgozó fogszabályozó (Damon Q)
 • Átlátszó sínes fogszabályozás, láthatatlan (Clear Aligner)
 • Harapásemelő és harapás beállító sínek

Átlátszó sínes fogszabályozás, láthatatlan (Clear Aligner)

Előnyei:
 • teljesen láthatatlan
 • bármikor és könnyen eltávolítható
 • észrevétlen, kényelmes viselet
 • könnyedén tisztítható

Harapásemelő és harapás beállító sínek

A fogszabályozó kezelések kiegészítéseként javasolt eszközök, melyek klinikánkon elérhetőek a tökéletes eredmény elérése érdekében.


Gyermek fogszabályozás

Gyermekeknél az elsődleges szempont a megfelelő fogváltás támogatása és növekedést kihasználva az állcsontok helyes pozíciója, a jó harapás elérése.

Egészen pici 4-5 éves gyermekek esetében főleg a rossz szokásokról való leszoktatás miatt jöhet szóba kezelés, illetve ebben a korban kell elkezdeni a keresztharapás (buldogharapás) kezelését.

Ilyen korban főleg izom trénerek (Myofunctional trainer) alkalmazása szükséges .

6-12 éves kor között kivehető készülékekkel befolyásolhatjuk az állkapcsok növekedését és segíthetjük a maradó fogak megfelelő pozícióba való előtörését!
Ez történhet hagyományos készülékekkel vagy osteopáthiás készülékkel.

Nagyobb gyerekeknél, kamaszoknál a ragasztott Damon fogszabályozó
a legalkalmasabb eszköz a szép mosoly eléréséhez.


Értékelés: még nem értékelték
belgyógyász, kardiológus adjunktus
Gödöllő
Első kardiológiai vizsgálat9.500 Ft
Kontroll kardiológiai vizsgálat4.750 Ft
Szívultrahang vizsgálat9.500 Ft
Értékelés: még nem értékelték
 
Belgyógyászat, Diabetológia, Endokrinológia, Kardiológia, Lipidológia
Székesfehérvár
BEMER ágy használati díjaiegyedi ár
Értékelés: 9/10
dermatológus, kozmetológus szakorvos
Budapest, XI. ker.
Konzultáció, vizsgálat7.600 Ft
Anyajegyszűrés kézi dermatoszkóppal7.600 Ft
Anyajegyszűrés DermLite-tal9.500 Ft
Értékelés: 10/10
Homeopátia, Diagnosztika, Belgyógyászat, Endokrinológia, Dietetika
Budapest, XIII. ker.
 • Allergia kezelése
 • Arcüreggyulladás kezelése
 • Asztma kezelése
 • Candida kezelése
 • Crohn betegség kezelése
 • Depresszió kezelése
 • Ekcéma kezelése
 • Elhízás kezelése
 • Epehólyaggyulladás Kezelése
 • Gyomorfekély kezelése
 • Gyomorhurut kezelése
 • Hajhullás kezelése
 • Herpesz kezelése
 • Hólyaghurut kezelése
 • HPV - Humán Papilloma vírus kezelése
 • Hüvelygomba kezelése
 • Hüvelygyulladás kezelése
 • IBS - Irritabilis bélszindróma kezelése
 • Ízületi gyulladás kezelése
 • Klimax kezelése
 • Krónikus fáradtság kezelése
 • Lyme-kór kezelése
 • Meddőség kezelése
 • Menstruációs zavarok kezelése
 • Migrén / Fejfájás kezelése
 • Pajzsmirigy betegségek kezelése
 • Prosztatagyulladás kezelése
 • Puffadás kezelése
 • Reflux kezelése
 • Szemölcs kezelése
 • Vastagbélgyulladás kezelése
Értékelés: 9/10
 Orvosok és klinikák csomagajánlatai

Csomagajánlatokról a következő információkat érdemes tudni... Olvasson tovább [...]

Colon-Hydro-Terápia
Colon hydroterápia Bérlet – 5 alkalom
Colon hydroterápia

 • Bérlet – 5 alkalom
 • Béltisztítás diétás tanácsadással
 • Fogyasztás, méregtelenítés 60 perc

Előkészületek:

A colon hydroterápiát megelőző este enyhe hashajtó bevétele, székletlazítás (nem has hajtás) céljából: Regulax, Tisasen tbl., Darmpflege, hashajtó tea.

Beavatkozás előtt egy órával étkezni nem ajánlatos. Kezelés előtt 2 nappal: narancs, mák, puffasztó ételek fogyasztását kérjük mellőzni.

Az egyik leghatásosabb módszer az emésztőrendszer nagytakarítására a colon hidroterápia, azaz a vastagbél szakszerűen végzett, tiszta, szűrt vízzel történő átmosása.

Ezt a beavatkozást egy zárt rendszerű, kézi vezérlésű gép segítségével végzik. A kezelés oldalt fekvő helyzetben kezdődik, amikor is egy műanyag egyszer használatos csövet vezetnek a végbél utolsó szakaszába.

Ez a művelet hasonló érzéssel jár, mint gyermekkorunkban egy lázcsillapító kúp felhelyezése. Ez után betakarózva kényelmesen hanyatt fordul a páciens és már kezdődhet is a terápiás program, ami 35 percet vesz igénybe. Sok éves, akár több kilónyi megkövesedett bélsártól köszönhetünk el néhány kezelés hatására.

Az emésztőrendszerünk tisztítása kapcsán is sokkal többről van szó, mint csupán a salakanyagok eltávolításáról. A gépen van egy kis ablak, amin keresztül a páciens is és a kezelést végző természetgyógyász is láthatja a vastagbelet elhagyó székletet. Sok érdekes információ derül ki tüneteinkről, betegségeinkről, tágabb értelemben testi, lelki egészségünkről.

Tapasztalataink szerint a szervezet ritmusát követve, heti két bélmosás az ideális és öt alkalom már elegendő inger a szervezetnek, hogy nekilásson a méreganyagoktól való „önkéntes” megszabadulásra.

Hatására javul a tápanyagok felszívódása, tisztul, egészséges színűvé válik a bőr, a fáradékonyságot egészséges tetterő váltja fel.

Vita-Pharm Magánklinika és Fogorvosi szakrendelő
Budapest, XIV. ker.
Csomag azonosító
VK-63-15
Vita-Pharm Magánklinika és Fogorvosi szakrendelő
37.500 Ft helyett
35.625 Ft
-5%
Belgyógyászat
Menedzserszűrés - Komplex szűrési csomag
Komplex szűrési csomag

 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
 • Vérnyomás vizsgálata
 • Fizikális belgyógyászati vizsgálat
 • Elhízás vizsgálata
 • Alsó végtagi Doppler-vizsgálat
 • Nyaki főütőér vizsgálata
 • Nyugalmi és terheléses EKG-vizsgálat
 • Érfal rugalmasság vizsgálata arteriográffal
 • Teljes kémiai laboratóriumi vizsgálat
 • Szívultrahang-vizsgálat
 • Artériás keringés vizsgálata
 • Onkológiai tumormarker vizsgálatok
 • Hasi ultrahangvizsgálat
 • Urak részére PSA-vizsgálat
 • Hölgyek részére csontritkulás vizsgálat


A csomagon kívül választható kedvezményes opciók:
 • Bőrgyógyászati onkológiai vizsgálat digitális dermatoszkóppal: 15 000 helyett 12 000 Ft
 • Reumatológiai alapvizsgálat: 16 000 helyett 12 000 Ft
 • CT-lézer mammográfiás vizsgálat: 29 900 helyett 19 000 Ft
 • Urológiai vizsgálat: 15 000 helyett 12 000 Ft
 • Immunológiai vizsgálat: 18 000 helyett 14 000 Ft
 • Nőgyógyászati vizsgálat rákszűréssel: 18 900 helyett 14 000 Ft


MeDoc Cézár Egészségközpont
Budapest, XIII. ker.
Csomag azonosító
PJ-53-35
MeDoc Cézár Egészségközpont
100.000 Ft helyett
95.000 Ft
-5%
Kezelések, vizsgálatok
Bach virágth. cseppek
Bach virágth. cseppek
Dr. Szilágyi Katalin
Budapest, II. ker.
Csomag azonosító
NZ-91-62
Dr. Szilágyi Katalin
5.000 Ft helyett
4.750 Ft
-5%
Kezelések, vizsgálatok
Hypnotherápia
Hypnotherápia 1 órás ülés
Dr. Szilágyi Katalin
Budapest, II. ker.
Csomag azonosító
NZ-91-54
Dr. Szilágyi Katalin
8.000 Ft helyett
7.600 Ft
-5%